Apoo gibi birini ayağa kaldıran adam Jack'i şaha kaldırmalı. Sonra hep beraber açılın kapılar mhhhhhhhhhhhhŞu an Jack'e başka rol biçemiyorum. Aradan da güzelce çıkar.
Apoo gibi birini ayağa kaldıran adam Jack'i şaha kaldırmalı. Sonra hep beraber açılın kapılar mhhhhhhhhhhhhŞu an Jack'e başka rol biçemiyorum. Aradan da güzelce çıkar.
Zoro'nun boynu kalın, tek darbede boynu kırılmaz. @Alpamis bile kabul eder bunu.Teach Zoro'yu kaç şamarda bayıltır ?
Erkeklik kadına vurmak mı?Eğer Sanji kadınlara vurmama adetinden dönüp de şu böceği tekmeleyip yenerse hakkındaki olumsuz algılarım değişebilir. Biraz adam ol, erkek ol Sanji efendi.
Genç nesil ağzının tadını biliyorŞılık mı? Zevksizsin Yuba
Yamatonun cennete düştüğü bir gerçek tabii ama o 3lüyü toplasan 1 Acebebeğim etmiyor...
Ace'den daha dayanıklıdır Zoro. Ace Logia oldu olalı adam akıllı şamar yememişti.Zoro'nun boynu kalın, tek darbede boynu kırılmaz. @Alpamis bile kabul eder bunu.
Ödül planların doğru burda hem fikiriz ama Yamato konusunda... ASLA. Hala Yamato daha güçlü hiç merak etme sen?Yamato senin aklını çok çeldi. Iyice kıskanç biri olup çıktın sen Ama sana dedik. Zoro Yamato'dan çok daha güçlü diye.. Dedik dedik dinlemedin bak noldu şimdi ?
Geçen genel tartışmada ödül konusunda dediğim gibi Oda ayar çekiyor karakterlere. Jinbe fazla ön planda olmamalı demiştim. Jinbe 2x, Sanji 3x, Zoro 4x ödüle doğru gidiyor hadi bakalım
Dövüş olmadan haybeye gitti Apoo. Ama ben hala işinin bittiğini sanmıyorum. Kalkıp bir şeyler yapacak.Bu ne arkadaş; biri pusu atar yaralar, öbürü yaralı adama dalar, bu iki olay net gösteriyor Apoo>Drake ve Apoo>Zoro. Tek başlarına büzükleri yetmedi yenmeye.
Daha önce de yazmıştım Ace'den üç tane Zoro, 30 tane de Lütfü çıkar yorma beni HasanAce'den daha dayanıklıdır Zoro. Ace Logia oldu olalı adam akıllı şamar yememişti.