Bindiğin eşekten düşüp yine kaydoldular diye millete maval okuyan Zoro mu basiretli şimdi? xdAdam ilacı almaya çalışıyordu, ilacı aldı. Bazı basiretsizler gibi bir işi yapmaya gidip onun dışında her şeyi yapanlardan değil.
Bindiğin eşekten düşüp yine kaydoldular diye millete maval okuyan Zoro mu basiretli şimdi? xdAdam ilacı almaya çalışıyordu, ilacı aldı. Bazı basiretsizler gibi bir işi yapmaya gidip onun dışında her şeyi yapanlardan değil.
Kim tek attı işini tamamen bitirdi dedi yav? Sadece yenip güzel bir aksiyona girdiğine sevindik. Kaldı ki adam işini gördü... nasıl laf yiyor anlayamıyorum diyeceğim ama gayet iyi anlıyorum ve biliyorum neden laf yediğini ama böyle devam benim daha çok hoşuma gider arc sonu... sjsjskjsOlum siz tek attı diye adamı övüyordunuz tek atamamış işte sizin yorumlarınızla dalga geçiyoruz Zoroyla değil asjdfsdhfhsdfh Süpernova bükücü zoro bükemedi adamı hsdfhsdf
Bükemediği zaman yeri öpüyor haklısın xdReis bir şeyi bükememişse bunun sebebi o şeyi bükmek istememesidir, sen Zoro bench press'de kaç basıyor biliyon mu hee biliyon mu
Hiçbir şey anlamadımBindiğin eşekten düşüp yine kaydoldular diye millete maval okuyan Zoro mu basiretli şimdi? xd
luffy'de bigmom ve kaido ile kapışıyor. 17 oldu mu luffy ?Yalnız öyle olursa Ace 16-17 yaşlarında Kaido ile karşılaşmış oluyor. 17'sinde de WB ile dövüşüyor. Yani o yaşlarında iki tane yonko ile dövüşmüş oluyor.
Ace büyük adammış kıymetini bilememişiz diyecek millet.