Tanımak çok zor daha önce görmediğimiz bir karakter olabilirKoreli kızları çok severim.
Bu arada arkadaşlar bölümün sonundaki ateşler içindeki siluet kim? Tanımadım ben Oda cidden çok gizemli ya çok heyecan yaptım kim acaba?
Tanımak çok zor daha önce görmediğimiz bir karakter olabilirKoreli kızları çok severim.
Bu arada arkadaşlar bölümün sonundaki ateşler içindeki siluet kim? Tanımadım ben Oda cidden çok gizemli ya çok heyecan yaptım kim acaba?
Mahmut Tuncer.Koreli kızları çok severim.
Keşke o olsa daha heyecanlı olurdu.Mahmut Tuncer.
Galiba seriye yeni bir karakter ekleniyor flashback karakteri de olabilir Yamato için önemli birisi....Tanımak çok zor daha önce görmediğimiz bir karakter olabilir
Ufff çok hypelandım umarım ateş kullanan birisi çıkar serideKeşke o olsa daha heyecanlı olurdu.
Galiba seriye yeni bir karakter ekleniyor flashback karakteri de olabilir Yamato için önemli birisi....
Sabo da olabilir umarım yeni birisidir.Ufff çok hypelandım umarım ateş kullanan birisi çıkar seride
Tayfada herhangi biri olabilir.Yerinde kim olsun isterdin ?
Balla senaryo arasındaki farkı öğrendiğin zaman konuşuruzMihawka onu söylettiren yaptıran şey Oda’nın ta kendisidir.Tıpkı herşeyde olduğu gibi.Luffynin 70 tane değil 170 tanede sayarsın çünkü ana karakteridir bu serinin.Bırak düşmanı luffy 50 kere denize düşüp ölmesi gerekiyordu ne dicez şimdi ya bu luffy ne ballı adam heuhehuehhehe.Ama senin gibilerin anlamadığı yada ısrarla anlamak istemediği şey bal dediğiniz şeyin mangakanın belirlediği senaryosudur.Zoroya veya x bir karaktere gelince irade güç dayanıklılık gibi olan şeyler sevmediğiniz karakterlere gelince bal diye adlandırıyorsunuz.Daha geçen arc big momın ikiz kızlarının babasının ölmüş gibi gösterilip ölmemesi dressrosada mangal olan burgessin ölmeyi bırak bide gemide saklanıp casusluk yapması hani çok düşünmeden yazdığım aklıma gelen örnekler bunlar ne dicez şimdi bal mı yoksa ikisinde de çok büyük güçleri var mı yoksa senaryo yazarın kurgusu mu?Normal insanlar adam kurgusunu böyle yapmış senaryolamış çizmiş diyoruz ama senin gibiler sevmiyorsanız bal seviyorsanız karakteri güç dayanıklılık vs gibi şeyler söylüyorsunuz.Bunu anlatmaya çalışsamda ki bu ilk değil daha öncede defalarca uğraştım başarısız oluyorum demektir.