Who's who Ace in tayfasından biri çıkacak djdjjfkfkxx
Ace King'i cayır cayır yaktı ondan sargılar içinde diyen var.Öyle birşey olsa çılgın atardık ama ben bile inanmam spoiler gelse.Ace en fazla yarayı dağlamıştır.
Bu Ace fanları, King'i lakabı yüzünden Akainu'nun magması içinde yüzdürür ama Akainu'nun ateşini yakıp kül ettiği Ace'e de King'i cayır cayır yaktırır.Ace King'i cayır cayır yaktı ondan sargılar içinde diyen var.Öyle birşey olsa çılgın atardık ama ben bile inanmam spoiler gelse.
Aman aman Lütfücüler ölsün mü istiyorsunAce King'i cayır cayır yaktı ondan sargılar içinde diyen var.Öyle birşey olsa çılgın atardık ama ben bile inanmam spoiler gelse.
Tayfasındaki adamda haki var kendi öğrenmemiş tembel herif. Logia işte ne bekliyorsun hepsi tembel.Who's who Ace in tayfasından biri çıkacak djdjjfkfkxx
O kadar uçmadık şahsen ama aslında güzel hikaye.King'in ateş lakabı yanan ateşi olmasa böyle bir fb ile çok hype yaratabilirdi Oda Ace için.Aslında Ace çok daha güçlüydü diyerekten işte.Crocodile hesabı.Bu Ace fanları, King'i lakabı yüzünden Akainu'nun magması içinde yüzdürür ama Akainu'nun ateşini yakıp kül ettiği Ace'e de King'i cayır cayır yaktırır.
Aynen serumları takarlardı.Aman aman Lütfücüler ölsün mü istiyorsun
Bakalım Ace'in kaçışını nasıl anlatacak. Belki de heykeli Kaido sanmıştır.O kadar uçmadık şahsen ama aslında güzel hikaye.King'in ateş lakabı yanan ateşi olmasa böyle bir fb ile çok hype yaratabilirdi Oda Ace için.Aslında Ace çok daha güçlüydü diyerekten işte.Crocodile hesabı.
Aynen serumları takarlardı.
Ace'in haki kullanamadığını nerden çıkardın ?Tayfasındaki adamda haki var kendi öğrenmemiş tembel herif. Logia işte ne bekliyorsun hepsi tembel.
Hadi oradan. Ace’in kaçmayacağını ölümü kanıtlamadı mı.Geri çekilir destek kuvvet getirmeye gider ama kaçmaz.Sen iyi alışmışsın tabii xDBakalım Ace'in kaçışını nasıl anlatacak. Belki de heykeli Kaido sanmıştır.
Geri çekilme oldu he onun adı şimdi. Bakalım ya Kaido bağışlıyor hayatını ya da gözüne gözükmeden toz oluyor.Hadi oradan. Ace’in kaçmayacağını ölümü kanıtlamadı mı.Geri çekilir destek kuvvet getirmeye gider ama kaçmaz.Sen iyi alışmışsın tabii xD