Ben de tek yerim. Bayılırım ekran başında. Bir daha da girmem foruma.Zoro, Kaidou seni kesmeye geldim dedikten sonra. Kaidou sen kimsin lan deyip tek atsa Zoro'ya. Tüm Zoro fanları ne yapar acaba...
Ben de tek yerim. Bayılırım ekran başında. Bir daha da girmem foruma.Zoro, Kaidou seni kesmeye geldim dedikten sonra. Kaidou sen kimsin lan deyip tek atsa Zoro'ya. Tüm Zoro fanları ne yapar acaba...
Çoğu Zoro fanı bırakır sdjkhfsBen de tek yerim. Bayılırım ekran başında. Bir daha da girmem foruma.
Yüreklere biraz korku salalımFena kahkaha atarım orada.
Olayın açıklaması olur mu emin değilim yıllar süren kahkaha şöleni başlar hsdfgsOlayı açıklamaya çalışırken olabilecek durum.
Ben Wano bitene kadar devam edeceğim. N'olursa olsun. Ondan sonrasına duruma göre bakarız.Çoğu Zoro fanı bırakır sdjkhfs
Zoro bile kendi iradesiyle ayrılır seriden.Zoro, Kaidou seni kesmeye geldim dedikten sonra. Kaidou sen kimsin lan deyip tek atsa Zoro'ya. Tüm Zoro fanları ne yapar acaba...
Ben serinin bırakılması taraftarı değilim ya ne olursa olsun. Çok saçmalamayacaksa devam edilir One PieceBen Wano bitene kadar devam edeceğim. N'olursa olsun. Ondan sonrasına duruma göre bakarız.
Bushido ile ne eğlenirim arkadaş jsdfdhfZoro bile kendi iradesiyle ayrılır seriden.
Zoro en azından onu yapabiliyor, S*nji gibi karı kız peşinde değil.Zoro, Kaidou seni kesmeye geldim dedikten sonra. Kaidou sen kimsin lan deyip tek atsa Zoro'ya. Tüm Zoro fanları ne yapar acaba...
Zaten benim bırakmam için aşırı derecede batırması lazım. Çok batırmazsa en fazla ara vererek okumaya dönerim. Ayda bir falan. Bakalım.Ben serinin bırakılması taraftarı değilim ya ne olursa olsun.
Dağa taş atmak deyimini tekrardan faaliyete geçirdin reis xdZoro en azından onu yapabiliyor, S*nji gibi karı kız peşinde değil.
Dağa taş atmayı bilmem ama bu gidişle Zoro taşı gediğine koyacak.Dağa taş atmak deyimini tekrardan faaliyete geçirdin reis xd