Marco oyunun easyde oynandığını görüp el atmış.Apoo yerede bilerek yatıyordu belki de Marco'nun ateşinin etkisi ile sıçradı.
Marco oyunun easyde oynandığını görüp el atmış.Apoo yerede bilerek yatıyordu belki de Marco'nun ateşinin etkisi ile sıçradı.
Bunu bilmiyordum vay be. O değil de Luffy’nin gözlem haki tırt çıkmış ağır bir darbe yemişsin iyi misin ?Ben Luffy'nin Arlong'u pataklayışını gördükten sonra başladım seriye.
Hükümet bunu bilmeyecek. Luffynin simpi Katakuri yok rakip safta, daha değişik power uplar lazım. Marco en az 10 kere iyilestirse Luffyi 5 milyar ödülü görür Luffy yonko indirdi diyeUlan öyle bende yonko alırım.
Mesela sen kurşun yarası yeyip bayılıyorsun. Sonra serum falan bağlıyorlar, uyanıp kalkıyorsun. Bu durumda kurşun yaran tamamen iyileşmiş oluyormuş. Arkadaşlar öyle diyor.Yoo ayak burkulmasına anında müdahale edip iyileştirmesi lazımdı çok önemli çünkü düşünsene ayak burkulmuş hemen sıfırlamalı o şahsı
Küçücük çocuğa zevk için eziyet mi çektiriyor MarcoYoo ayak burkulmasına anında müdahale edip iyileştirmesi lazımdı çok önemli çünkü düşünsene ayak burkulmuş hemen sıfırlamalı o şahsı
Ada halkının ayağı çok alışmasın diye ekomonik iyileştirmiş hep.Küçücük çocuğa zevk için eziyet mi çektiriyor Marco
Küfür etseydin, ana avrat sövseydin ama bunu yapmasaydın keşkeChopper bu bölümde tam bir kardeşi kardeşi kırdıran kaşar kız modeli olmuş yalnız. Bizimkiler delikanlı, efendi bir abilerine yamuk yaptı bunun yüzünden. Tam bir Selma Hünel çıktı bizim pokemon