Şöyle bi şey çizseydi Sanji çoktan tekini atmış yoluna bakıyorduAklımda canlanan buydu, örümcekte surat üzdü HxHteki örümcekten iyidir yine de
Şöyle bi şey çizseydi Sanji çoktan tekini atmış yoluna bakıyorduAklımda canlanan buydu, örümcekte surat üzdü HxHteki örümcekten iyidir yine de
Smile yemiş değil, smile yemiş gibi görünüyor. Örümcekte surat olmasına gerek var mıydı emin değilim, kötü gözüküyor baya.
Smile yemiş olsa Kumo Kumo no Mi diye geçirmez
Evet doğru, tasarım kötü olunca aklım direkt smile'a gitti.Smile yeseydi tamamen insan formuna giremezdi.
Zoro, Apo ile ilgilenmedi panzehiri aldı geçtiBakarız buluyorum mu bulmuyorum mu.
Zoro, Apoo'yu kesti mi yoksa Apoo'dan ketçap mı fışkırdı?
Ben mi yanlış hatırlıyorum? Yoksa Oda sizi büyük bombalar hazırladım tarzı bir yorum mu yapmıştı? Ya da dergiden mi bu tarz bir haber gelmişti? Eğer durum böyleyse gömmek net hakkımız.Oda'nın anladığım kadarıyla Ace'i bağlayış şekli tam bir fan servis. Eğer şimdi fb girecek ve 1000. bölümde Ace gösterecekse bize, niyeti sadece değişik bir şeyler çizmiş olmak için araya Ace'i katmak olur. 1000. bölümde özel bir şeyler olmalı diyen böyle beklentisi olan kim varsa eğer Ace gösterilirse bu durumu gömmeye hakkı yoktur. Kıçı kırık bir rakam işte zorla özel bir durum haline getirmeye gerek yok.
Düzgün hali çıksa da arşive atsak.
mmmmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhh
Minik Sanji miyav dedi. Latex ve fileli çorap zor bir zanaat şeklidir çünkü karşı tarafın beklentisi artar. Bu beklentiyi karşılayamazsan yazık olur bir çuval incir berbat olur. Hanımların duruşundan kendilerine güvenen karakterler oldukları belli. Umarım latex ve fileli çorap serinin olmazsa olmazı haline gelir. Nami'yi de bu ekipmanların içerisinde görmek isteriz. Yamato'yu da görmek isteriz.