Manga bazlı Kaido tayfasının daha güçlü olmasına dair bir tane bile panel yok işte.Ölmek için yanıp tutuşan adamın 3.5 attığı bir Linlin ve tayfası var ama.O olaya Kaido da şaşırıyor. O işte büyük ihtimal başka birşey var. Zaten bnm dediğim Kadio, Big Mom arası güç dengesi değil. Benimki tayfası Kaido'nunkine göre zayıf. Ama bunların dövüşü de Akainu vs Aokiji gibi olur. Ama Kaido yener bence.
Sadece göz tarafının orası.Muhtemelen o da görüşünü kapamamak içindir.Vücudunun %95 ini yapan adam onu niye yapamasın yoksa.Jozunun tüm vücudu elmas olmuyor diye biliyorum.
Bu nerede oluyor lütfen söyleyin artık...?Garp ve Roger tek başına tüm bir tayfayı dövüyor büyük bir olay.
Bunu hükümet duysa güler Oda okusa kahkaha atar editör görse ağlamaya başlar nerede yanlış yaptım diye.Jozu'yla oynayan adam ömrünü verse Jozu'ya zarar veremez
4v2 çizdi silüet fikrini değiştirmediği sürece öyle kabul etmeliyiz.Bu nerede oluyor lütfen söyleyin artık...?
ksksksk
Oda bence de Luffy'i zar zor geçebilen iplerin Jozu'yu geçebileceğini iddia eden ve Dof'u yc1 yapan birini görseydi gülerdi zaten.Bunu hükümet duysa güler Oda okusa kahkaha atar editör görse ağlamaya başlar nerede yanlış yaptım diye.
Manga resmi var. En azından 4v2 yapılmış.Bu nerede oluyor lütfen söyleyin artık...?
ksksksk
O Silüet de bir sürü karmaşa var. Her şeyi geçtim Wb gibi bir yiğit oradayken bunu kabul etmek... :/4v2 çizdi silüet fikrini değiştirmediği sürece öyle kabul etmeliyiz.