Alpamis 8 Ara 2020 #101 Ulan Drake ve Zoro adam deilsiniz. Biri arkasından vurur. Diğeri işi bitmeyince kendi üstüne bir daha vurur. Zoro tekçiler nirde?
Ulan Drake ve Zoro adam deilsiniz. Biri arkasından vurur. Diğeri işi bitmeyince kendi üstüne bir daha vurur. Zoro tekçiler nirde?
OpLover 8 Ara 2020 #102 Ace'i neden oldurdum diye pismanlik, duymuyorsa bende bir sey bilmiyorum. Reyizi yonko seviyelerinde gormeyi nasip etmedi zalim oda
Ace'i neden oldurdum diye pismanlik, duymuyorsa bende bir sey bilmiyorum. Reyizi yonko seviyelerinde gormeyi nasip etmedi zalim oda
Aiden 8 Ara 2020 #106 Yamato dedi ki: Apoo kalkamaz diyenler kimdi Genişletmek için tıkla ... Kalkamıyor zaten, vatanın yiğit evladı izin vermiyor
Yamato dedi ki: Apoo kalkamaz diyenler kimdi Genişletmek için tıkla ... Kalkamıyor zaten, vatanın yiğit evladı izin vermiyor
Eric Cartman 8 Ara 2020 #109 Charlotte Katakuri dedi ki: Apoo koca arcta Queen'den fazla iş yaptı yalnız helal reis. Genişletmek için tıkla ... King'ten de çok yaptı. Buradan yardır!
Charlotte Katakuri dedi ki: Apoo koca arcta Queen'den fazla iş yaptı yalnız helal reis. Genişletmek için tıkla ... King'ten de çok yaptı. Buradan yardır!
Alpamis 8 Ara 2020 #110 Zoro vurdu mu tek atar. Çünkü çok bitirici. Hemi de bazılarına göre en güçlü ataklarından biri ile ilgisi başka bir yerde olan adama.
Zoro vurdu mu tek atar. Çünkü çok bitirici. Hemi de bazılarına göre en güçlü ataklarından biri ile ilgisi başka bir yerde olan adama.