Ace'in ölümüne üzülmek ne yaa ?Acein ölümünü kendime yediremiyorum işte...
Ace'in ölümüne üzülmek ne yaa ?Acein ölümünü kendime yediremiyorum işte...
PLDSLJKLKFDJLKS bizimle dalga geçiyor güneş görmeyen yerlerine kadar hatta iç organlarına kadar gösterdiği adamı siluet olarak tekrardan göstermiş.-Bölümün sonunda Ace'in silueti gözüküyormuş
Sen Luffynin o travmasına üzülmedin mi yani? Luffy fanlığın da Sanji fanlığın gibi yaniAce'in ölümüne üzülmek ne yaa ?
Hayır Ace'e biz de sövüyoruz da seviyorduk be puştu... İçi kan ağlamayan kalpsizdir, güvenmeyinizSen Luffynin o travmasına üzülmedin mi yani? Luffy fanlığın da Sanji fanlığın gibi yani
Çok şey kaybederdi Kid tek atmadı da Zoro niye atıyormuş.Yani Zoro, Apoo'yu teklese şu seri ne kaybederdi anlamıyorum, tamamen milletin ağzına laf olsun, tam troll bu Oda yahu, sayfalarca Zoro muhabbeti dönmüş. ?
Arkada silüet şeklinde Wb'yi unutmuşsun. Üzdü.
Ace Moria'dan bağımsız da çok temiz devam eder yalnız.....
Oda bile adamı öldürdüğüne bin pişman... ölümümden 500 bölüm sonra herifin silüetini koyuyoHayır Ace'e biz de sövüyoruz da seviyorduk be puştu... İçi kan ağlamayan kalpsizdir, güvenmeyiniz
Hoş geldin Steins Piece............Her şey mümkün sakat sakat meyveler var. Bu time travel meyvesinin yeni sahibi gelse Luffy ve Zoro yu bu haliyle marineford a götürse. Geçmişte marineford da 2 Luffy 1 Zoro olsa çevir kazı yanmasın istediğini yaz ordan.
Paramecialarda çok agresif abartılı şeyler çıkardı