Balıkadamlarda gebelik on yıl oluyormuş diyorlar.Haklısın da bu bir manga sonuçta. Balıkadam, şeytan meyvesi falan var yani bırak kahinlik de olsun büyücülük de olsun.
Balıkadamlarda gebelik on yıl oluyormuş diyorlar.Haklısın da bu bir manga sonuçta. Balıkadam, şeytan meyvesi falan var yani bırak kahinlik de olsun büyücülük de olsun.
Roger bir oğlu olduğunu bile söylememiş Ray'e cidden değişik.Roger korsanlarının bağı tayfa içindeydi sadece. Roger öldüğünde irtibatı kestiler. Roger kendi bile dağılın, bu iş bitti diyor. Wb korsanlarında ise dediğin gibi aile bağı olması bir yana wb ölürken bile birbirinizi bırakmayın diyor.
Niye Ss alıyorsunuz ki ? Yer işareti koymak daha pratik hem telefonun hafızasında boşuna yer de tutmamış olurBoş yere Ss aldık tühhh! Tamam öyleyse siliyorum
Manga ortada reis. İnanmak istemeyen inanmaz.Montona haklısın da bu bir manga sonuçta gerçek hayat değil. Balıkadam, şeytan meyvesi falan var yani bırak kahinlik de büyücülük de gerçek olsun One Piece evreninde.
Garp'a güvenmiş. Gerçi ben de olsam ben de söylemezdim. Kendini pazarlayan adam'a çocuk mu emanet edilir yav?Roger bir oğlu olduğunu bile söylememiş Ray'e cidden değişik.
Rayleigh Ace'in Roger'ın oğlu olduğunu biliyor muydu ?Rayleigh nasıl Ace'nin ölümünü içerek izlediyse WB de aynısını Wano'nun ölümünde yapmıştır.
Rayleigh diyor biz cahildik diye. Roger'i da başımıza alim yaptın be Chris, bu Luffy fanları mangadan çakmıyor harbiden.Manga ortada reis. İnanmak istemeyen inanmaz.
Garp'a güvenmiş. Gerçi ben de olsam ben de söylemezdim. Kendini pazarlayan adam'a çocuk mu emanet edilir yav?
Korsanfanda trollük ömür boyu olduğuna göre gayet normal benceBalıkadamlarda gebelik on yıl oluyormuş diyorlar.
Ortada bir kehanet var mı? Var. Gerçekleşiyor mu? Gerçekleşiyor. Hem de bir değil, iki kehanet. Rogerların cahil olup olmaması beni ilgilendirmiyor. Ortaya kehanetler atılıyor ve hepsi de gerceklesiyor. Bu kadar sayın zoro+ Ace fanı.Rayleigh diyor biz cahildik diye. Roger'i da başımıza alim yaptın be Chris, bu Luffy fanları mangadan çakmıyor harbiden.
Ray bu dünyanın kahrını çekmek için gelmemiş dünyaya napsın?Manga ortada reis. İnanmak istemeyen inanmaz.
Garp'a güvenmiş. Gerçi ben de olsam ben de söylemezdim. Kendini pazarlayan adam'a çocuk mu emanet edilir yav?