Kolunu değil silahını ikiye ayırdı bu bölümde tek silahla gelmişti.Zoro kolunu ikiye ayırmamışmıydı apo nun? Yine çizim hatası sanırım Oda nın.Sadece çizik atmış.
Kolunu değil silahını ikiye ayırdı bu bölümde tek silahla gelmişti.Zoro kolunu ikiye ayırmamışmıydı apo nun? Yine çizim hatası sanırım Oda nın.Sadece çizik atmış.
Bir de Sanji şu an cennet de zaten...Aynı kat olsa ne fark eder ki ? King ve Queen balkonda Sanji Kale'nin içinde... Karşılaşmaları çok zor
İkisini aynı anda + Kaido...Korkuyorsun di mi ikisini aynı anda almasından?
Haklısın seriyi ortasından takip etmeye başlayan biriyle uğraştığım için ödülü hakediyorum bencede bir devrim olmalı.Aslında seriye nasıl başladığınıda tahmin ediyorum ama anlatmayayım şimdi yeri değil hem pek canım bugün uğraşmak istemiyor.Yatmadan önce ödevini yapmayı unutma.Sonra sabah heyecanlanır veceremezsen beni hayal kırıklığına ugratirsin.İşin ucunda bilimsel devrim var unutma
Sanji cennetle imtihan olacak.Bugünki korkum Queen'i Drake'in aldığı bir senaryoda Sanji'nin King'le karşılaşma ihtimali. Umarım bu ihtimali hiç düşünmemişsindir Oda. Marco'yu at King'in önüne de Sanji'yi aslaaa!
Bunun yapacağı max terlik fırlatmak olur.
Çen düşmanmıçın çen. Saldırı mı yapcan çen. Bu ne lan böyle. Sevimlilik saldırısı yapcak heralde.