Sanji'nin bırak normal kadına zarar vermesini Okamalara bile vurmama ihtimali var...Sanji herhalde bu arc kadın zaafını yenip ilk kez bir kadın dövecek... Veya gizlilik kullanıp görünmez olup kaçacak oradan...
Kaybetmediği içindir belki.Bazı arkadaşlar Sanji'nin King'e kaybettiğini kabul etmiyor.
Luffy sanjiden daha iyi ve daha hizli ucar.Sanji uçabildiği için Luffy ve Zoro gibi vakti dar değil. İstediği zaman gidip Kaido'yu dövebilir. Böyle ufak molalar lüks değil onun için.
Zoro'nun Apoo'yu kesmesi, nihayet aksiyon başlıyor(!) heyecanı yarattığı için güzel. Tabi Oda merdiven şu bu derken farklı yerlerde uzatmaya devam edecektir. Bu meselenin asıl yüzü.Yorumlara bakıyorum, yazılanlar bana çok tuhaf geliyor. Açıkçası ben olsam 1000 bölümdür gördüğüm bir karakter yerine, daha yeni tanıdığımız karakterleri aksiyona girmişken görmek isterdim. Zoro 1000 bölümdür nasıl kılıç sallıyorsa, aynı şekilde sallayacak, saldırının adı falan farklı olur. Ancak diğer kişilerden farklı güçler görme durumumuz var. Mesela Yamato'nun neye dönüşeceği ya da Sasaki'nin kılıcının ne özelliği olduğu gibi şeyler, bizim ana karakterlerin boş beleş kişilerle yaptığı dövüşlerden daha merak uyandırıcı geliyor bana.