Farketmez, Sanji gömmek her türlü meşguliyetin üstündedir.Yanlış yapıyorsun, bölümde Zoro kötüyse Sanji gömülür. Millet şuan Sanji'yi unutmuş Zoro övmekle meşgul.
Ha birazdan Zoro ile coşacağız zaten o ayrı
Farketmez, Sanji gömmek her türlü meşguliyetin üstündedir.Yanlış yapıyorsun, bölümde Zoro kötüyse Sanji gömülür. Millet şuan Sanji'yi unutmuş Zoro övmekle meşgul.
Yukarıdan sıkıyordur zaten. Sonradan Marco gelip yardım gerekiyor mu demiş. Queen için kötü olur aşağıda ise.Zoro vs Queen, Sanji vs King gibi ufak çarpılaşma olur bence. Queen büyük ihtimal üst katlardan Chopper'a sıkmıştır ve Zoro 'da onu blokluyordur. Queen'in Sanji'ye Judgenin oğlu dedikten sonra Sanji ile paneli olur elbet.
King cepte ya rahatım ben.Sanji fanlarının içi rahat olsun. Enies Lobby formülü uygulanıyor yine reisin üstünde. Queen veya King cepte.
Ağlamak istiyorum. Aksi gibi kuaförde yakalandım spoilere.Abi çok beklediniz. Artık zamanı geldi
İyi de Sanji orada adalet kapılarını açtıSanji fanlarının içi rahat olsun. Enies Lobby formülü uygulanıyor yine reisin üstünde. Queen veya King cepte.