Kolun kırıldığı zaman da değişebilir.Tamam ne demek istiyor. Savaşın seyri bir ölümcül yara aldığında değişmez mi zaten?
Kolun kırıldığı zaman da değişebilir.Tamam ne demek istiyor. Savaşın seyri bir ölümcül yara aldığında değişmez mi zaten?
Parmağını kesmiyor bu birincisi.Meyveyle kombinelediği adamın en büyük ataklarından yiyor bu da ikincisi.Adam mızrağı döndürerek saldırının ivmesini,dolayısıyla şiddetini de artırıyor.Standart bir atak değil.İlk kullandığı panelde de saldırı alanının tam tersinin patladığı görülüyor.Ya .
Parmağını zayif bir adam kessede aynı acıyı alırsın
Güçlü bir adam kessede.
Bu arada aynı seviyede kesmekten bahsediyorum.
Gücün bir önemi yok anlattığın saçma gekdi açıkçası.
Güzel kardeşim neredeyse belden göğüse kadarlık bir alan kopmuş etki etmiş saldırı. Al nereye iz düşürürsen düşür.Tamam orası mideye denk gelmiyor. Zaten gelse luffy 1 ay sonra ölür.
Ben söyleyecektim de Zoro açlık muhabbeti karıştığında. Kimse söylememiş diye yanlış hatırlıyor olabilirim diye girmedim.Ne bayılması yahu. Luffy'nin bayıldığı tek yer Kaido idi.
Bayılmayı bir kenara bırak, ruhunu teslim ediyordu eleman@Alpamis Luffy, Sanji tarafından aç bırakıldığında onca kişiyle dövüştü açlıktan bayıldı mı? Hatırlamıyorum oraları.
Zoro'nun ne kadar aç kaldığını da bilmiyorlar. Öyle söylüyorlar. Belki de darbeyi yedikten sonra acıktı. Sonuçta ağır gelmiş olabilir.Ben söyleyecektim de Zoro açlık muhabbeti karıştığında. Kimse söylememiş diye yanlış hatırlıyor olabilirim diye girmedim.
Yani bir anda 10 günlük açıktı öyle mi, arkadaş ben böyle bahane görmedim yaZoro'nun ne kadar aç kaldığını da bilmiyorlar. Öyle söylüyorlar. Belki de darbeyi yedikten sonra acıktı. Sonuçta ağır gelmiş olabilir.
Ahahha hiç güleceğim yoktu.O hasarı buggy alsa ölmez be.Aldığı hasara diyor zaten ölümcül diye.
Marco'nun Kata'ya sen git anan gelsin dediği manga.Adı O ile başlıyor.Hangi manga bu ?Op olmadığı açık da xd.