Dolar yeşili yükselirken senin Euro bu bölümde yerinde saymış.Önceki bölümlerde söylemiştim Onigashima'yı fiziksel olarak taşımayı kastediyor olabilir diye. Galiba harbi öyle çıkacak.
Zoro dolar ise Luffy Kuveyt Dinarıdır.Dolar yeşili yükselirken senin Euro bu bölümde yerinde saymış.
Onu 1000.bolumde yapabilir ?Düşünsenize kubbeye,Kaidoya çıkan merdivenlerde Luffy'nin son 10 merdiven basamağını geri sayım şeklinde veriyor Oda zuhahahahahaha.Bi sanjinin sapikligindan bi de bu geri sayimdan vazgecmez valla ahshhahahah.Bi de seyirci de olacak, baskente gidiyor ada , oh miss
Oda yüzünden sanji tl gibi oldu.Zoro dolar ise Luffy Kuveyt Dinarıdır.
Ula Zoro 10 senedir ne icraat yapmış? Zoro icraat adamıdır diyorsun bir de.Seriyi gözüyle okumayanlar zoroya pinekliyor çayda çıra oynuyor falan diyordu . Bende tam tersi zoronun bu tayfada her an ve her yerde en çok icraat yapan adamı olduğunu savunuyordum. Son bölümün spoilerına tekrar bakarlarsa artık bunu anlayacaklarını düşünüyorum. Biz bu seriyi internetten değil star tv de türkçe dublaj yayınlandığından beri okuyoruz ?. Luffy de merdiven çıksın hala. Usop ve nami de tek yesin ondan bundan. Chooper ilaca dokunmasada olur onu da zoro yapar ?.
Adam nefes alıyor.Bundan alâ icraat mi olur.Ula Zoro 10 senedir ne icraat yapmış? Zoro icraat adamıdır diyorsun bir de.