Kesmek mi? Köpeği yaptı! hahahahahBiri bana olayı sade bir şekilde açıklasın. 22 kişi beni etiketlenmiş. Sonunda Zoro Kaido'yu kesti mi ?
Kesmek mi? Köpeği yaptı! hahahahahBiri bana olayı sade bir şekilde açıklasın. 22 kişi beni etiketlenmiş. Sonunda Zoro Kaido'yu kesti mi ?
İçine Sanji kaçsaydı anında işi gücü bırakır Black Maria'ya uçardı.Zoro her işe yaramış bu bölüm. Resmen içşne Sanji kaçmış.
Tayfanın en işe yarayan üyesi kadar olmasa da yapıyor bizim çocuk da bir şeylerZoro her işe yaramış bu bölüm. Resmen içşne Sanji kaçmış.
Hızını alamayıp luffyle big momu da kesti, Shanks ve mihawkın kellesini almaya gidiyor şu an Marimo pirates grand fleet ileBiri bana olayı sade bir şekilde açıklasın. 22 kişi beni etiketlenmiş. Sonunda Zoro Kaido'yu kesti mi ?
Olur olur zaman ile her şey.Zoro bayağı dalga malzemesi olmuştu son zamanlarda,Zoro fanlığı yapasım geliyordu deli gibi,Oda'dan güzel bir cevap geldi.Komutan avcısı diyecez bekle hele
Sanji Black Maria'yı kendine aşık edecek.İçine Sanji kaçsaydı anında işi gücü bırakır Black Maria'ya uçardı.
Herifler gaza geldi bozma ortamıSpoilerin tamamı gelsin de netleşsin durum. Sanji sadece Black Maria'ya mı yakalanmış
Zoro vs Queen dedikleri, Zoro'nun Queen'in mermisini bloklaması aslında. Küçük bir çatışma.