Zoro kınların kestiği yerden daha sağlam şekilde kesip Oden'in daha önce açtığı yarayı tekrardan açacak. Gerisi Luffy'de. O ana kadar kim ne yardım etmişse etsin son düzlükte olay Luffy vs Kaido'ya döner. Zoro bunu yapmadan önce veya sonra biriyle dövüşür işte.Zoro'ya feda olsun Kadio. Kılıççı birinin ejder kesmesi Oda'nın fantazisi. Olur mu olur. Ama Luffy'nin ta Zou'dan başlayıp Kaido benim demesi var. Oda'nın Luffy ile bir yolunu bulacağız demesi var. Zoro'nun sadece son darbeyi vurması onu zor duruma sokar bence. Enies Lobby'de olduğu gibi bir kişiyi alması Zoro için bence daha iyi.
Son savaşa daha çooook var.E sözde Zoro amiral ya
İbrahim Tatlıses'i hiç sevmem ama bir şarkı sözü var. "Herkes kendine yakışanı yapar." Sanji böyle bir adam kabullenin artık. Kadını gördüğünde nevri dönüyor. Sesi duyunca kendinden geçiyor. Yani Sanji bunu yapmasaydı şaşırırdık. Ama Zoro da kaç senedir görünmüyor. Birşeyler yapmıyor. Bırakın da bu da olsun.Yalan söylüyorsunuz yalaaaaaan böyle spoiler olamaz nayır nolamaz.
Paramparça etmek anlamında olan kesmek.Yazmak anlamında kesmek mi?
Sonuna kalp koyunca insan yanlış anlıyor.Paramparça etmek anlamında olan kesmek.
Resimde görüldüğü gibi çıkarsa Shishi Sonson yemiştir Apoo.Paramparça etmek anlamında olan kesmek.
Thanks to Redon & Korean leaks denilmiş. Redon onaylı yani.
Kan, vahşet seviyoruz. Yosun prensineydi o kalp.Sonun kalp koyunca insan yanlış anlıyor.
Resmi görünce yükseldim zaten . Umarım öyle çıkar.Resimde görüldüğü gibi çıkarsa Shishi Sonson yemiştir Apoo.
Bir eliyle kesip ikinci eliyle kılıcın kabzasını tutmuş ağzıyla da panzehiri almıştır.Resimde görüldüğü gibi çıkarsa Shishi Sonson yemiştir Apoo.