Luffy yok lan ?Her an fake haberi gelebilir. Safları terk etmemek lazım.
Luffy yok lan ?Her an fake haberi gelebilir. Safları terk etmemek lazım.
Luffy'i görmediğim her an avatarımdaki gibiyim.Luffy yok lan ?
Özellikle Brook yüzünden ciddi ciddi fake olabileceğini düşünüyorum. Hani o kadar aksiyonu aynı bölüme çizmiş olması da şüphelendiriyor ama Brook kilit adam şu bölümde. Hortum anlatan teyzeye dönmüş, yakışmadı.Her an fake haberi gelebilir. Safları terk etmemek lazım.
Thanks to Redon & Korean leaks denilmiş. Redon onaylı yani.Her an fake haberi gelebilir. Safları terk etmemek lazım.
Odanın Zoro fanlığı tutmuş 2 bölüm böyle devam eder sonra zaten Luffy çatıya çıkar diye umut ediyorumLuffy'i görmediğim her an avatarımdaki gibiyim.
Haklısın gerek bile görmedi Ko olduTam tersi. Supernovalar Zoro'ya takip olsun diye üretilmiş. Luffy'ye rakipler ilk başta Shisibukailerdi. Şimdi imparatorlar. Yakında tüm dünya. Zoro iki süpernova indirdi. Luffy gerek bile görmedi. Hangi süpernovayla savaşı var?
Maskeli balo gibi arctı evet. Kid’den umudum yok ama Law’l birlikte kalıcı olur bunlar.Kid dışında rakip olabilecek biri yok zaten bunların en büyük olayı shanbody arcı çok daha eğlenceli bir hale getirmekti. Onu da güzel güzel yaptılar.
Ryuma gibi başkentte kesecek Kaido’yu biliyosun di mi? Kılıç Tanrısı.Tam tersi. Supernovalar Zoro'ya takip olsun diye üretilmiş. Luffy'ye rakipler ilk başta Shisibukailerdi. Şimdi imparatorlar. Yakında tüm dünya. Zoro iki süpernova indirdi. Luffy gerek bile görmedi. Hangi süpernovayla savaşı var?
Mihawk yerine Vista eğitse direkt Yonkou seviyesi dönerdi.Yani... Bak Sanji hiç supernova tekleyebiliyor mu... Ayrıca Mihowk'un öğretmenler günü kutlu olsun ?
Bu 2 yıl önceki durum. Belki 2 yıl önce Zoro çoğu süpernovaya yenilirdi. Ama şuan işler değişti. Zoro ve Luffy artık o kategorilerin üstünde bunu bu spoiler ve Killer galibiyetiyle net olarak gördük.Kendiyle çelişen bir yorum. Hem Urouge'nin Zoro'nun ödülde tek geçtiği kişi olduğundan bahsetmek hem de Zoro'nun ödül konusunda geçildiği kişilerden güçlü olduğunu iddia etmek garip değil mi?
Urouge en güçsüzüdür, Zoro nova üstüdir bunlara karışmıyorum.