Üye silindi 1004
Yok şu an Zoro hariç kimse o enayiyi Maria’nın elinden alamaz. Belki Robin...Zoro Sanji'ye mi aşık
Yok şu an Zoro hariç kimse o enayiyi Maria’nın elinden alamaz. Belki Robin...Zoro Sanji'ye mi aşık
Kalplerdesin Red reyizMicha Reis yapmışsın beni tam bana göre
Nerede nasıl patladı Yubacığım? Zoro Apoodan darbe alırken patlamadı da ortada bir şey yokken Yamatonun mu patladı?Yamato’nun havası tek bölümde patladı diye bu kadar kızma.
Son spoilerdan sonra tarikat.
Nasıl?Apoo ölmüş mü? Bu arada senin zurnacı reis Kid'in dediği gibi çöp çıktı.
Yamato’nun 1000 bölümde yapamayacağı sükseyi tek bölümde yaptı.Nerede nasıl patladı Yubacığım? Zoro Apoodan darbe alırken patlamadı da ortada bir şey yokken Yamatonun mu patladı?
Zoro bu arcta iki süpernovayı hiç etti. Killer ve Apoo. O yüzden bizim tayfadaki 2 süpernova yani Luffy ve Zoro diğer bütün supernovalardan sağlam. Artık Kid ve Law fanları düşünsün.Kid çöp dedi ama Kid’in gücü yetmedi. Zoro tekleyip geçti.
Kid kumda oynasın Luffy ve Zoro abisine ekstra iş çıkarmasın. Metalden kendine bilye meşe yapsın.
Tam bende ''artık Zoro'cu olarak mı sayılmıyorum yoksa yeni yetme olarak mıAğır Lütfü'cü o ya Serimu'cum :/ Yoksa seni de düşündüm aslında.
İyi güldüm buna :dSon spoilerdan sonra tarikat.