Peki soruyu tersine çevirelim. Sen nasıl nefret ediyorsun?Chopper sevenler hakikaten nasıl seviyorsunuz chopperı? Hiç sevemedim,hatta nefret ettim
Peki soruyu tersine çevirelim. Sen nasıl nefret ediyorsun?Chopper sevenler hakikaten nasıl seviyorsunuz chopperı? Hiç sevemedim,hatta nefret ettim
Her allahın günü ağlayan,bandaj sarmaktan bir halta yaratamayan gereksiz bir karakter olduğu için nefret ediyorum ?Peki soruyu tersine çevirelim. Sen nasıl nefret ediyorsun?
Sakın ha, Sanji tarafı buna hazır değil.Bundan sonra Zoro fanıyım...
Fareler ve insanları izledin mi yuba?Sanji'yi çok hor görmemek lazım Allah sonra çocuğunuzu da öyle yapar...
Punk Hazard sonrası öyle bir karaktere dönüştüğü doğrudur.Her allahın günü ağlayan,bandaj sarmaktan bir halta yaratamayan gereksiz bir karakter olduğu için nefret ediyorum ?
10 numara 5 yıldız filmdir.Fareler ve insanları izledin mi yuba?
Sorachi çizmiş bunu herkese yayalım.Bu nedir arkadaş, hentai izlerken mi çizdi bu karakteri ne yaptı acaba?
Sanji ve Luffy fanlığını bırakmış değiliz herhalde. Aslında ben Tayfayı çok seviyorum buradaki bazı tipler beni tereddüte düşürüyor. Bundan sonra Tayfacıyız.Sakın ha, Sanji tarafı buna hazır değil.