Herkesin aklına Shiki reis gelmiştir ilk. Kaido miçoyken kapmış kraldan bir şeyler.
Altin aslan shiki??
Başkasının savaşı mı? Algıya gel... Bir adam kaçıyor iki adam kovalıyor. Dövüş nerede burada geyiği bırakırsak? 2v1 adilikse Luffy'den büyük şerefsiz yok bu Arc sonu. Kaido'ya tüm novalarla beraber girecek. Zoro'nun kestiği Kaido'yu dövecek. 2v1 bu kadar kötüyse niye 10v1'e bu kadar yükseliyorsun.Vay be Zoro başkasının savaşına karışıp 2v1 atıyor.
Adam ejderha meyvesinin yanında fuji'nin meyvesini de yemiş gibi.Ama şu hareket cidden çok iyi. Kaido'nun hakkını vermiş. Muazzam bir güç gösterisi...
Ben haala Kaido'nun nasıl ineceğini düşünüyorum. Zoro, Kid, Luffy, Marco, Law, Drake, Jinbei belki Yamato... hasırşapka tarafındaki sağlam adamlar bunlar. İki imparator krşısında şansları olabilecekmi, sanmıyorum. Bence yardım şart. Denizciler kesin gelecek Wano'ya o Allh'ın emri.. Peki başka bir güçlü korsan gelir mi? Tartışılabilir bu konu.Keşke Oden'e olan takıntısını bu kadar abartılı işlemeseydi. :/ Onun dışında çok güçlü olduğunu hissettirmeye başladı. Gerçekten bu yaptığı başka bir seviye.
Reis 2 vs 1 attığı adamla 10 vs 1 adam bir mi şimdi? ama diğer yandan luffy'nin rakibine bilmem kaç kişi dalmaları beni de rahatsız ediyor.Başkasının savaşı mı? Algıya gel... Bir adam kaçıyor iki adam kovalıyor. Dövüş nerede burada geyiği bırakırsak? 2v1 adilikse Luffy'den büyük şerefsiz yok bu Arc sonu. Kaido'ya tüm novalarla beraber girecek. Zoro'nun kestiği Kaido'yu dövecek. 2v1 bu kadar kötüyse niye 10v1'e bu kadar yükseliyorsun.
Zoro, Kaido'yu geçerse Mihawk'ı da geçmiş olacak. O yüzden bu kadar istekli.Zoro en güçlü diyor Kaido için.Kaido>Mihawk kabul edilir herhalde.Yav o adamın hakkındaki söylenti denilecekse bekleriz yine ama xd.