Ahahaha aynen araya gitmesine ramak kalmış Drake'ninReis yanından geçerken Drake'ye de tek atacakmış az daha baksana şunun yüzüne
O değil de gelecek bölüm Apo kalkar xD
Yıllar sonra ilk kez bir bölüm heyecanlandırdı beni, Kendime geldim lan.
Ahahaha aynen araya gitmesine ramak kalmış Drake'ninReis yanından geçerken Drake'ye de tek atacakmış az daha baksana şunun yüzüne
O değil de gelecek bölüm Apo kalkar xD
Peluş için Sanji dövüyor rüyasındaZoro'nun peluşla olan ilişkisi çok tatlı.
Bu kaçıncı seviye kılıç fanlığı bilmiyorum. Yani dün biri brook sanırım dns benzetmesi yapmıştı ama adam harbiden haklı çıktı. :/Fazla kılıç tutmaktan o
@Yubashiri-sama Bu arada alçak Momo, Yamato'nun sideboob'una yapışmış. :/Peluş için Sanji dövüyor rüyasında
Dün Datte benim memenin yanına Brook'u eklemişti. Epey güzeldi oBu kaçıncı seviye kılıç fanlığı bilmiyorum. Yani dün biri brook sanırım dns benzetmesi yapmıştı ama adam harbiden haklı çıktı. :/
Fark eden olacak mı diyordum sdfhjdfds Ben şey demeyi düşünüyordum bildiğin korumalı hava yastığı bulmuş kendine sapık velet@Yubashiri-sama Bu arada alçak Momo, Yamato'nun sideboob'una yapışmış. :/
Onu görmedim.Dün Datte benim memenin yanına Brook'u eklemişti. Epey güzeldi o
Fark eden olacak mı diyordum sdfhjdfds Ben şey demeyi düşünüyordum bildiğin korumalı hava yastığı bulmuş kendine sapık velet