Imgur yasağının kalkmış olması lazım, site açılıp fotoğraflar mı yuklenmiyor yoksa site mi açılmıyor?Su spoilerdeki resimler farkli bor siteye yuklenebilir mi imgur acilmiyor.
Narutoda Gedo Mazo var final bosslarından Black Cloverde William Vengeance var agaç yetwneği çok güçlüler .Oda'nın hayal gücüne kalmış ve koca adayı ağaçlarla havada sabit tutabilir bence .Doğru diyorsun ama amiral meyvesi için ağaç pek güçlü gelmiyor bana.
JoJo'daki Giorno gibi hayat verme yeteneği olsa çok daha iyi olur bence hem ağaçlarla bağlantılıNarutoda Gedo Mazo var final bosslarından Black Cloverde William Vengeance var agaç yetwneği çok güçlüler .Oda'nın hayal gücüne kalmış ve koca adayı ağaçlarla havada sabit tutabilir bence .
Belki de Shabondy'yi bu meyvenin sahibi bu şekilde ayakta tutmuştur. O ağaçların adını unuttum.Narutoda Gedo Mazo var final bosslarından Black Cloverde William Vengeance var agaç yetwneği çok güçlüler .Oda'nın hayal gücüne kalmış ve koca adayı ağaçlarla havada sabit tutabilir bence .
Bende bir heyecanlandım sinirlenmeyiniz efendimAga Spoiler Metin ve Resimleri konusuna saçma alıntılar yapıp cevap vermeyin ya Yeni bilgi düştü diye sevindim bir baktım bom boş alıntı...