Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 997: Alevler

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    287
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoronun şov yaptığı bölümde konulan kapağa bakarak Oda'nın ne düşündüğü net olarak anlaşılıyor. La bu Sanji sana ne etti?

zorocular da kalpten giden yok demi ? hani öyle bir bölüm gelmişki kalbi olan zorocular okumasın yorumu gelmeli. Bölüm hakkında ilginç nokta Marconun gelip söyledikleri. Yani orda resmen bizim tayfayı ezikledi. Ohooo güvendiğimiz adamlara bak sözde as kadrolar ama daha olay yerine bile varamıyorlar dedi açıkçası. Kaido reis yonkouluğunu koymuş ortaya. yonkou gömücü tayfa nerede acaba. tamam bir oyaji değil ama reisde tokat mode on açtı.

Son düzenleme:
Zoro'da Kral Haki çıkarsa bu büyük ihtimalle Mihawk'ın eğitmesinden anlaşılır. Çıkarsa Mihawk'ta da h.haki var derim ben kendi adıma konuşursam. Kullanabilmek için eğitim şart diye hatırlıyorum bu konu hakkında.
Balıkadam adasında Lütfü’nün herkesi kral haki ile bayılttığı sahnede herkesin gözden kaçırdığı bir sahne var.
ZORO orada bu kadarını yapamasaydı kaptanı değiştirmemiz gerekirdi diye bir söz söyledi.
Ben zaten o zamandan beri Houshoku kullandığına eminim. Monet sahnesinde de herkes Naruto daki gibi göz gücüne bağladı olayı
Ama sahne Houshoku sahnesi gibiydi. Babunların MİHAWKTAN o kadar çok korkmasının sebebi de Kral HAKİ
ARKADAŞLAR artık MİHAWK, Ben Beckman, King, Kizaru, Akainu,
diğer amiraller gibi karakterlerin zaten KRAL HAKİ ile bulundukları mevkilere
gelebildiklerini anlamak lazım. Logia Meyvesi tek başına yeterli değil örnek Caribou

adamsın Zoroooo "sen hiç ısırmayacağından emin olduğun bir vahşi hayvan gördün mü ? Ben görmedim " adam ısırdı :D

Sanji çok büyük ikilemde ama elbet çıkacak ordan :D birileri naminin yaralandığını söylemesi yeter ssj2 açar :D

KAİDOOO sen nasıl bir hayvansın. Ada uçurmak ne la, siz vurursunuz dikiş atarlar, ben vurmam direk toprak atarım diyor adam. Canavar.

Bakalım bizim mugi boy napacak.

Marcoda yardıma ihtiyacınız varmı ehe ehe diye dolanıyo az ciddiyet evladım az önce boynunu tuttu BM, git havadakileri indir aslanım benim yaparsın sen. Git kingi, queeni falan tokatla. Zoroyu taşı bişey yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık