Slash fiziksel formu olan enerji gibi bir şey. Ona haki ekliyon sadece. Bir de doğrudan haki atmak var. Ha diyorsan Roger'ınkinde slash da var, o başka.Bunun bir tık üstü yerden daş kaldırıp attı
Slash fiziksel formu olan enerji gibi bir şey. Ona haki ekliyon sadece. Bir de doğrudan haki atmak var. Ha diyorsan Roger'ınkinde slash da var, o başka.Bunun bir tık üstü yerden daş kaldırıp attı
Orasını bilmem de bu seri kılıç ustalarının serisi.Uçak slash, insan haki. Bir de insan uçurmak var.
Roger haki fırlatıyor slash atmıyor. Oden gibi kılıç ustası öküz gibi neye şaşırıyor?
Doğru burası söylediğini kanıtlar nitelikte. Ben haki fırlatma slash fırlatma muhabbetlerini dalgaya almıştım sadeceOndan önce uzaktan slaş atıyor.
Yahu bunlar kılıcı bir amaç değil araç olarak kullanıyorlar yiğidim!Orasını bilmem de bu seri kılıç ustalarının serisi.
Roger
Shanks
Zoro
Oden
Mihawk
Xebec
zirveler hep kılıçustalarından çıkıyor.Bu gerçeğe artık alışın.Kılıç ustaları bu serinin adamları.
Mihawk hariç güzel liste.?Orasını bilmem de bu seri kılıç ustalarının serisi.
Roger
Shanks
Zoro
Oden
Mihawk
Xebec
zirveler hep kılıçustalarından çıkıyor.Bu gerçeğe artık alışın.Kılıç ustaları bu serinin adamları.
WB ne ustası? Adam bisentoyu helikopter pervanesi gibi çeviriyor bir yerini kesmeden.Orasını bilmem de bu seri kılıç ustalarının serisi.
Roger
Shanks
Zoro
Oden
Mihawk
Xebec
O dönemin zirvesine göre değişiyor.Orasını bilmem de bu seri kılıç ustalarının serisi.
Roger
Shanks
Zoro
Oden
Mihawk
Xebec
O da belki kılıç ustasıdır.Ama ünvanı Mihawk'tan almaya çalışmaktan korkuyordur.Ağır yaralanırım da gücüm düşer diye.WB ne ustası? Adam bisentoyu helikopter pervanesi gibi çeviriyor bir yerini kesmeden.
Okb, bkb ve erkeksi protesto kesinlikle yok. Sen karakteri düzgün incelediğine emin misin? Ya da saydığın hastalıkların tanımlarını iyice bildiğine? Brook örneği tamamen abazalıkla alakalı direkt geçiyorum. Optaki "ucube" dediğimiz karakter tiplerinin ben de farkındayım da hangisi birilerini korumak için uğraşıyor ya da kendine savaşmak ve özgür olmak gibi bir hedef koyuyor? Cidden yamatoyu onlarla aynı kefeye koyabilir miyiz? Hiç sanmiyorum.Obsesif Kompulsif Bozukluk.
Bağımlı Kişilik Bozukluğu.
Erkeksi Protesto.
Iraksak Düşünce Yoksunluğu.
Bir de bunlar ilk aklıma gelenler ha. Ben Yamato'yu sevdim ve tayfaya gelmesini de seride güçlü kadın görmeyi de gerçekten isterim ama babası yüzünden baskı altındaydı, Oden vasıtasıyla özgürlüğü tanıdı bu yüzden karakteri tuhaf değil hatta normal bile denebilir diyenlere hiç mi hiç katılmıyorum. Brook'un 50 senedir kemikleri nasır tuttu, gördüğü her kadının iç çamaşırını görmek istemesi de normal o zaman.
oD.a SenSei ucube karakterler yaratıp bundan mizah malzemesi çıkartmayı seviyor. Bu karakterlerden onlarca sayabilirim ve Yamato da bunlardan biri. Yanlış anlaşılmasın ben bu karakterlerin çoğunu seviyorum.
Bunu Ferit'e söyle arkadaşlığını bitirir. WB korkacak?O da belki kılıç ustasıdır.Ama ünvanı Mihawk'tan almaya çalışmaktan korkuyordur.Ağır yaralanırım da gücüm düşer diye.