Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 996 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uçak slash, insan haki. Bir de insan uçurmak var.:D

Roger haki fırlatıyor slash atmıyor. Oden gibi kılıç ustası öküz gibi neye şaşırıyor?
Orasını bilmem de bu seri kılıç ustalarının serisi.

Roger
Shanks
Zoro
Oden
Mihawk
Xebec

zirveler hep kılıçustalarından çıkıyor.Bu gerçeğe artık alışın.Kılıç ustaları bu serinin adamları.:gamyon:

Orasını bilmem de bu seri kılıç ustalarının serisi.

Roger
Shanks
Zoro
Oden
Mihawk
Xebec

zirveler hep kılıçustalarından çıkıyor.Bu gerçeğe artık alışın.Kılıç ustaları bu serinin adamları.:gamyon:
O dönemin zirvesine göre değişiyor.
Roger kılıç kullanıyordu. Bu yüzden rakipleri de kılıç kullanıyordu. Luffy de ise tam tersi.
Teach
Akainu
Dragon
Kaido
Coby( gelecekte)
Bu adamlar da kılıç yok.

Obsesif Kompulsif Bozukluk.
Bağımlı Kişilik Bozukluğu.
Erkeksi Protesto.
Iraksak Düşünce Yoksunluğu.
Bir de bunlar ilk aklıma gelenler ha. Ben Yamato'yu sevdim ve tayfaya gelmesini de seride güçlü kadın görmeyi de gerçekten isterim ama babası yüzünden baskı altındaydı, Oden vasıtasıyla özgürlüğü tanıdı bu yüzden karakteri tuhaf değil hatta normal bile denebilir diyenlere hiç mi hiç katılmıyorum. Brook'un 50 senedir kemikleri nasır tuttu, gördüğü her kadının iç çamaşırını görmek istemesi de normal o zaman.
oD.a SenSei ucube karakterler yaratıp bundan mizah malzemesi çıkartmayı seviyor. Bu karakterlerden onlarca sayabilirim ve Yamato da bunlardan biri. Yanlış anlaşılmasın ben bu karakterlerin çoğunu seviyorum.
Okb, bkb ve erkeksi protesto kesinlikle yok. Sen karakteri düzgün incelediğine emin misin? Ya da saydığın hastalıkların tanımlarını iyice bildiğine? Brook örneği tamamen abazalıkla alakalı direkt geçiyorum. Optaki "ucube" dediğimiz karakter tiplerinin ben de farkındayım da hangisi birilerini korumak için uğraşıyor ya da kendine savaşmak ve özgür olmak gibi bir hedef koyuyor? Cidden yamatoyu onlarla aynı kefeye koyabilir miyiz? Hiç sanmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık