Şimdi farkettim ben sanjiyim lan deli gibi sigara içip banyo yapmak vay beTayfa ne sıklıkla banyo oluyor SBS sorusu :d Atayım dedim
Şimdi farkettim ben sanjiyim lan deli gibi sigara içip banyo yapmak vay beTayfa ne sıklıkla banyo oluyor SBS sorusu :d Atayım dedim
Anlamadım evet Hakisiz derken "ryuo"suz mu demek istedin ?Issho'dan bahsediyoruz, ama sen espriyi anlamadın.
9 Kın vs Akainu bekliyorum. Kaido iyice ezsin deHangi delikanlı 9 Kın vs Mihawk konusu açacak?
6 aydır imparator tokatlayan 9 Kın'ın koramiral seviyesi adamla ne işi olur?Hangi delikanlı 9 Kın vs Mihawk konusu açacak?
Avatardan belli.Şimdi farkettim ben sanjiyim lan deli gibi sigara içip banyo yapmak vay be
Ben İshho diyorum.Farklı amirallerden mi bahsediyorsunuz ? Kılıcı ile savunmadaki amiral İssho ama ona hakili saldırmıştı... Hakisiz saldırdığı hangisiydi ?
Akainu parçalar Kin reis lav kesemez..9 Kın vs Akainu bekliyorum. Kaido iyice ezsin de
Herkes bizim kadar aklı başında mı görmek istiyorum? 9 adamı da erteleyemez herhalde.6 aydır imparator tokatlayan 9 Kın'ın koramiral seviyesi adamla ne işi olur?
İkiniz de İssho'dan bahsediyormuşsunuz ama ben espriyi anlamamışım... buradaki espri ne söyler misin ?Ben İshho diyorum.