Luffynin o hayalimdeki sevimli kokusu uçtu şuan... zoronun ter koktuğu belliydi zaten...Tayfa ne sıklıkla banyo oluyor SBS sorusu :d Atayım dedim
Gönder reis kılıççı oluyoruz artıkBen oraya slash atarım sen havayı kokla yeter
Centilmenlikle alakası yok. Kırk yılda bir hatun bana bakar da pis olduğum için vazgeçer diye korkuyorSanji centilmen olduğu için her gün yıkanıyor.
Her ikisi de olabilir.Centilmenlikle alakası yok. Kırk yılda bir hatun bana bakar da pis olduğum için vazgeçer diye korkuyor
Bak bu çok mantıklı. ?Centilmenlikle alakası yok. Kırk yılda bir hatun bana bakar da pis olduğum için vazgeçer diye korkuyor
O kadar antreman yapıp haftada 1 gün yıkanmak... Leş torbasından beter kokuyordur kesin. Sanji sigara içerek çevresine yaydığı kokuyu en azından her gün duş alarak gideriyordur.Tayfa ne sıklıkla banyo oluyor SBS sorusu :d Atayım dedim
Sanji muhtemelen günde iki kere yapıyor, orayı yanlış yazmış Oda reis.Tayfa ne sıklıkla banyo oluyor SBS sorusu :d Atayım dedim
Sanji her gün gusül alıyordur.Tayfa ne sıklıkla banyo oluyor SBS sorusu :d Atayım dedim
O kadar G2 açıp haftada 1 yıkanan Luffy daha kötü kokuyordur :d Zoro da kötü kokuyordur tabii deO kadar antreman yapıp haftada 1 gün yıkanmak... Leş torbasından beter kokuyordur kesin. Sanji sigara içerek çevresine yaydığı kokuyu en azından her gün duş alarak gideriyordur.
Steril olmayan Zoro işe mikrop yuvasına dönmüştür kesin.