Böyle giderse Zoro gözünü açana kadar savaş bitecek. Bari açacaksa açsın. Açmayacaksa bu arctan sonra hiç açmasın zaten.O zaten kesin net yani... şu an açtı bile görüyorum...
Böyle giderse Zoro gözünü açana kadar savaş bitecek. Bari açacaksa açsın. Açmayacaksa bu arctan sonra hiç açmasın zaten.O zaten kesin net yani... şu an açtı bile görüyorum...
Tam Kaido'nun karşısında şaak diye Kral haki+Göz+ gözlem haki geleceği manipüle etme offff sjsjsjBöyle giderse Zoro gözünü açana kadar savaş bitecek. Bari açacaksa açsın. Açmayacaksa bu arctan sonra hiç açmasın zaten.
Mihawk'tan arak değil mi bu xd.Tam Kaido'nun karşısında şaak diye Kral haki+Göz+ gözlem haki geleceği manipüle etme offff sjsjsj
Kaido'yu kral hakiyle deviren birisi olarak Zoro bırak Luffyden güçlü olmayı oturduğu yerden savaş bitirirTam Kaido'nun karşısında şaak diye Kral haki+Göz offff sjsjsj
Germa çocuğu da malum klasik küfür gibi ha... Gerçi annesi düzgün bi kadına benziyordu Sanji’nin o kadar da değil.Sanji Queen'in sözleri ile birlikte sağlam dövüş biletini kaptı. Hiçbi şey olmaz Germa çocuğuna.
Sora annemize laf yok. Sıkıntı Judge'da.Germa çocuğu da malum klasik küfür gibi ha... Gerçi annesi düzgün bi kadına benziyordu Sanji’nin o kadar da değil.
Adam bu arc bi tek Sanji'nin Raid Suitli halini çat diye gösterdi. Karaktere değer vermediği buradan belli...Sasaki'nin meyvasını silüetlerse uzun bir ara vermek şart olacak...........
Ağzımı bozmamak için çok zorluyorum bu silüet konusunda............... Sanji kısmına girmek bile istemiyorum............................Adam bu arc bi tek Sanji'nin Raid Suitli halini çat diye gösterdi. Karaktere değer vermediği buradan belli...