Paslanmışım biraz onu siliyordum.Kime ne anlatıyorsun xd.
Paslanmışım biraz onu siliyordum.Kime ne anlatıyorsun xd.
Luffy çizmekten lastik gibi uzatmaya başlamış Goda reis.Neyse ya boşverelim Zoro ve Sanji'yi... Bu Op'un hali ne olacak? Neden savaşlar başlamıyor... bıktık yav...
Sanji'nin One Piece bölümlerinin başından sonuna kadar bırak Kaidoyu bir tane imparator indirmesine ihtimal yok. Ancak Luffy'ye arkadaş ayağına gelip iki tekme atar.Kaidoyu Maria kurtardı Sanji alacaktı yoksa.
Allahtan bu sefer düşman güçlü de sadece Luffy vs'si izlemeyeceğiz... :dLuffy çizmekten lastik gibi uzatmaya başlamış Goda reis.
Bunda yazması bence de mantıklı değil de... Marco, Luffy'e haber olarak geleceğim notu verdirmişti. :/ Pek ciddiye olamıyorum böyle durumları.Bu Pone'de nasıl yazacak onu anlayamadım ben William.Oden'in günlüğünde sanki Gülünç Masal'ı bulunca gizemleri çözdüğü anlamı çıkıyordu.Bir de önceki kırmızı ponegliflerde herhangi bir bilgi yazmıyordu , Zou'da da koordinat gösteriyor diye söylenildi diye hatırlıyorum.
Çok duygusal ve liriksel olmuş ama tamam dediğin gibi olsun. Güzel ele almışsın haklısın.Big Mom bile duygu olarak Kalifa’dan daha şeytan çıkamaz. Big Mom’un ne olduğu belli.
Kalifa milleti senelerce ayakta uyuttu gitti sonra bütün dostlarının kalplerini çıkarıp üstüne tükürüp ayağıyla ezdi.
Big Mom kalbi direkt söker.
Kalifa ise o kalbi önce güvenle doldurup söktü. Maria’nın Kalifa’dan daha fena çıkması mümkün değil.
Öğrenme işini bizimkilerle yaparsa sonra sence satar mı satmaz mı ?Çekemeyenlere anten takma vakti. Law, D.yi öğrenene kadar var olacak. Bunu hep söylemiştim. ?
Adamdaki Sanji fanlığı hiç eksilmiyor yaSanji o kadar hasara rağmen eforsuz dövecek diyorsun yani ? ? Yapmadığı şey değil ...
Adeta yılların vermiş olduğu bir klaslık bu cümle. @Invictus saygılar reisAdamdaki Sanji fanlığı hiç eksilmiyor ya