Killer olarak tanıtmadı. Bide Zoro normalde bayılmayacağı saldırıya bayıldı. :/ Aynı şekilde Luffy de anlık k.o oldu. Katakuri, Doflamingo gibi isimleri yenmiş Luffy.Valla Killer'ı Zoro'ya löp löp yedirdi ama
Killer olarak tanıtmadı. Bide Zoro normalde bayılmayacağı saldırıya bayıldı. :/ Aynı şekilde Luffy de anlık k.o oldu. Katakuri, Doflamingo gibi isimleri yenmiş Luffy.Valla Killer'ı Zoro'ya löp löp yedirdi ama
Adxddxxx yangında saç tarayanlar......Yanında Sanji'yle koştu dakikalarca, şükür ki yangında saç tarayanlar çıktı da negatif statları silinecek reis-i korsanımızın.
Biz zaten karakter gömmece oynuyoruz, ciddi tartışma değil dostum. Yoksa ben de biliyorum Zoro'nun potansiyelini.Bu arada sen yanlış anladın ben Kid gömmüyorum. Oda novaları birbirlerine kolayca ezdirmez demek istiyorum. Luffy'nin durumunu bile Apoo karşısında gördük. Öyle kolayca kafa alamazlar.
Zoro? Niye orada?Kid+Zoro+Luffy vs Apo
Sonuç bizim üçlü topuklar, aralarından ikisi kesilir, biri Ko olur.
Kid+Zoro+Luffy vs Kaido
Kaido'yu yenecekler![]()
O halde Page One'la Sanji kapışmadı Soba-mask denilen gavat ile kapıştı desek doğru bir yaklaşım mı olur? Ama o konuda haklısın.Killer olarak tanıtmadı. Bide Zoro normalde bayılmayacağı saldırıya bayıldı. :/ Aynı şekilde Luffy de anlık k.o oldu. Katakuri, Doflamingo gibi isimleri yenmiş Luffy.Bu En Kötü Nesli Oda önemsiyor. Rahatlıkla yedirmez birbirlerine.
Kaido savaşında çok epik sahneler görürüz yüzde yüz. Katakuri'nin son sayko hali nasıldı? Onun on katı iyisi gelir.Bi Kaido'yu bir de Law'ı çok iyi çizmiş.Şahsen bu çizimler beni ümitlendirdi acaba daha nasıl manyak çizimler göreceğiz
Hani olur ya bir manganın efsanesi olur bir panel.WB'nin ölümü vesaire , timeskip sonrası fazla öyle bir şey olmadı.Umarım efsane paneller gelir
Zoro'nun cesareti ile olmadığı kesin. Sanji'yi bu yüzden bırakın demişti.Bizimkiler hangi cesaretle 2 yonkouya savaş açtı anlamadım gitti.