Big Mom indirmesin bu kaidoyu ?
Yaralayabilir ama kesinlikle indirmez. Kaido'yu indirmek namus meselesi oldu ittifak için. Bizimkilerden başkasına yar olmaz.Big Mom indirmesin bu kaidoyu ?
Deşer geçer Kaido bi vursa Big Mom inmez ama muhtemelen breakdown falan yaşar şuursuza bağlar kadın yine. İnmez ama işlevini kaybeder.Big Mom indirmesin bu kaidoyu ?
Oda'nın nasıl işleyeceği bakıyoz işte. Bm beklenmedik zamanda sağlam bir yara acabilir mesela.Bu ikisi savaşırsa luffy law kid bunlara gerek olmaz ki zaten, iki tarftan biri düsene kadar devam eder, kazanan kişinin hali de kaybeden den farklı olmaz.
Sabahtandir seni bekliyorum malum şeyi demek için, yakaladım sonundaOda'nın nasıl işleyeceği bakıyoz işte. Bm beklenmedik zamanda sağlam bir yara acabilir mesela.
Amiral de döver reisHesaba katmadıkları asıl şey, Yamato, Luffy bile döver. Ciddi.
Çevir kazı yanmasın SahidenSabahtandir seni bekliyorum malum şeyi demek için, yakaladım sonunda
Kaido için en güçlü korsan denmiş, korsan diye özel ayrılmış, sırf Akainu korsan değil diye ?
sana harcayacağım ruhum yok dedi tüm ruhumu kaıdoya ayırdım anlamında da demiş olabilirŞu an ki haliyle Kaido'yu aşırı zorlayacağını sanmam. Marco karşısında bile yeterince ruh yok yanımda deyip savaşmadı.