Süpernovalara yetim gibi davranmayı bırak be Oda... Law'ın tayfaya baktıkça üzülüyorumKid o ağlamayı jinbei gelince yaptı zaten. gerçi jinbei gelmese de yine luffynin tayfası daha güçlüydü o ayrı konu.
Süpernovalara yetim gibi davranmayı bırak be Oda... Law'ın tayfaya baktıkça üzülüyorumKid o ağlamayı jinbei gelince yaptı zaten. gerçi jinbei gelmese de yine luffynin tayfası daha güçlüydü o ayrı konu.
Bari kaido nun tayfadan Jack, ulti, p1 alsa da biraz güçlü tayfası olsa iyi olur. :/Süpernovalara yetim gibi davranmayı bırak be Oda... Law'ın tayfaya baktıkça üzülüyorum
Law düşman tarafından eleman alcak bir adam değil. Kidde de güven sorunu var. Yine güçsüzlere kalırlarBari kaido nun tayfadan Jack, ulti, p1 alsa da biraz güçlü tayfası olsa iyi olur. :/
Aynen öyle ya wanodaki süpernovalar virajı dönerken devrilen şeker kamyonunu yağmalayan köylüler gibi aralarında pay etsinler kaidonun adamlarınıBari kaido nun tayfadan Jack, ulti, p1 alsa da biraz güçlü tayfası olsa iyi olur. :/
Tayfaya eğlence lazım güç lazım kadın lazım. Hepsi Yama-o'da var. Lawla kid de toplasın bir şeyler tabi ama şu kadın bizim tayfaya gelmezse çok üzülürümÇorbam zevklidir olabilir tabi ama bu onu az göreceğim anlamına gelir?
Almasın ? ben luffyle yemek yerken görmek istiyorum onu?Yamato Kid'i yanına alsın
Aslında daha erken zamanlarda çok güzel bir takviye olabilirdi. Ama güncel zamanda tayfanın yeni birine ihtiyacı kalmadı bence.Tayfaya eğlence lazım güç lazım kadın lazım. Hepsi Yama-o'da var. Lawla kid de toplasın bir şeyler tabi ama şu kadın bizim tayfaya gelmezse çok üzülürüm
Usopp ve nami ultiden kafa yiyorlar, daha bunlar karasakalla dünya hükümeti ile savaşacak nasıl ihtiyaç kalmadıAslında daha erken zamanlarda çok güzel bir takviye olabilirdi. Ama güncel zamanda tayfanın yeni birine ihtiyacı kalmadı bence.