50 bölümdür dediğimiz şey gerçek olacak, Bm Kaido'ya handikap yaratacak herhalde. Umarım gerçek olmaz.
Para üstü dediğin adam için Bigmom beni öldüreceksen başka zamana kalsın diyor ama tabi sen bilirsinŞu an yolunun üstündeki 3 böceğe ne dedi? Marco da aynı durumda.
DNS'em güven bana. Linlin handikap yaratmayacak, Kaido ile işi bitince handikaplık bir durum kalmayacak.50 bölümdür dediğimiz şey gerçek olacak, Bm Kaido'ya handikap yaratacak herhalde. Umarım gerçek olmaz.
Buna şöyle bakmak lazım. Arada çok güç farkı olunca "şimdi olmaz sonra gel, belki o zaman yenersin" manasını taşıyor. Mesela bir satranç ustası ve çaylağı ele alalım.Para üstü dediğin adam için Bigmom beni öldüreceksen başka zamana kalsın diyor ama tabi sen bilirsin
Vista ile Mihowk olayına da böyle bakacaksak neden olmasınBuna şöyle bakmak lazım. Arada çok güç farkı olunca "şimdi olmaz sonra gel, belki o zaman yenersin" manasını taşıyor. Mesela bir satranç ustası ve çaylağı ele alalım.
Usta: Fena değilsin. Beni şimdi yenemezsin yıllar sonra gel bir daha maç yapalım.
gibi..
Ben öyle bakıyorum zaten. Mihawk orada Vista ile dövüşürken gözü Vista'da bile değildi. Adam sadece gelen darbeyi savuşturuyordu o kadar.Vista ile Mihowk olayına da böyle bakacaksak neden olmasın
Bm mi en güçsüz yonko xd.Bm Teach'i yer,Kaido'yu da yenebilir.Bm, Marco'yu kolayca aradan çıkarabilecek olsa çıkarırdı. Karşısındaki yonkou da olsa 2 dakikalık adam değil Marco. Hele Bm gibi en güçsüz yonkoudan bahsediyorsak.
Senin için düzelttim.Bm mi en güçsüz yonko xd.Bm Teach'i yer,Kaido'yu da yer.