Üye silindi 5781
Reis adam öyle bir şey yapsın ki herkesŞafağı getirecek kişi/kişiler. Bence gayet makul.
Reis adam öyle bir şey yapsın ki herkesŞafağı getirecek kişi/kişiler. Bence gayet makul.
Bölümün kalitesini ortaya dökmüşsün.
D.'nin açılımı o kadar mühim değil bence, yakın zamnada da açıklanır zaten. Dawn deyince millet "tamam son gizemde açıklandı, artık dağılabiliriz" demeyecek.Reis adam öyle bir şey yapsın ki herkesdesin.Hani bu Ohara'da Arthur denilen X kişisi One Piece'in sonunu yazdı.Hani mantıklı da bazı yerleri.Hatta bazı yerleri direkt doğru , teori, fan-fiction ama doğru gibi.Lola'nın Big Mom'un çocuğu olması muhabbeti dönüyordu hep ve ben onu doğrulanmamış gerçeklik olarak görüyordum.Arthur'un yaptığı son senaryosunda da bazı şeyler cidden öyle ama Eiichiro Oda öyle bir şey yapsın ki hepimiz komple forumca göt olalım.
Miyazaki'nin Castle in the Sky filmini izledin mi? Op'un esin kaynaklarındandır.Reis adam öyle bir şey yapsın ki herkesdesin.Hani bu Ohara'da Arthur denilen X kişisi One Piece'in sonunu yazdı.Hani mantıklı da bazı yerleri.Hatta bazı yerleri direkt doğru , teori, fan-fiction ama doğru gibi.Lola'nın Big Mom'un çocuğu olması muhabbeti dönüyordu hep ve ben onu doğrulanmamış gerçeklik olarak görüyordum.Arthur'un yaptığı son senaryosunda da bazı şeyler cidden öyle ama Eiichiro Oda öyle bir şey yapsın ki hepimiz komple forumca göt olalım.
Yok izlemedim.Miyazaki'nin Castle in the Sky filmini izledin mi? Op'un esin kaynaklarındandır.
Kardeşim. (yaşını bilmediğimden kardeşim diyorum.)Yamatonun yaptığı herşeyi zoro da yapar. Basit şeyler bunlar.
Op serisini analiz açısından anlamak istiyorsan esin kaynaklarını muhakkak izle.Ruroini Kenshin,Miyazaki filmleri ve özellikle Dragonball serisi.Yok izlemedim.
Netflix'te varmış izlenir mi?
Dragon Ball için de Wu Chengen - Batı'ya YolculukOp serisini analiz açısından anlamak istiyorsan esin kaynaklarını muhakkak izle.Ruroini Kenshin,Miyazaki filmleri ve özellikle Dragonball serisi.
Ben de yaptım bu hatayı geç izleyerek.
Miyazaki nin her filmi izlenir.Ha seni açar açmaz bilemem bi göz at.Yok izlemedim.
Netflix'te varmış izlenir mi?