Üye silindi 5781
Zoro lafının eri Yapar mı yaparAhh ahh bunu zoronun dediğini ve kizarunun böyle bir hareket etmeye çalıştığını düşünüyorum ve aklıma şişiiii sonson geliyor
Zoro lafının eri Yapar mı yaparAhh ahh bunu zoronun dediğini ve kizarunun böyle bir hareket etmeye çalıştığını düşünüyorum ve aklıma şişiiii sonson geliyor
Ksoskdldlldldl abi kizaru zoro dan korkacak ha dkdkdldllddldl. Güldürme beni. Saniyelik işi var ya adam ışık hızında hatırlatayım.O saldırıyı da bir tarafları tutuşa tutuşa yaptı eminim. Ayrıca böyle bir tehdidi zoro yapsa kizaruya, eminim kar kadın gibi yerinden hareket edemez hale gelir
He la Nami bile daha az hasar almış Zoro’dan.Zoro reisin günahını almışız, Giftersa kan verdi diye. Halbuki Ulti kafa atmış. Baksanıza Nami'nin yara beresi ve Zoro'nun malum bölümlerdeki yara beresi aynı şekil aynı desen
Adam kaybolma konusunda o kadar usta ki, ulti'nin yanına uğrasa şaşırmam.Zoro reisin günahını almışız, Giftersa kan verdi diye. Halbuki Ulti kafa atmış. Baksanıza Nami'nin yara beresi ve Zoro'nun malum bölümlerdeki yara beresi aynı şekil aynı desen
Katakuri ile gözlem kapıştırmış adam, diyemesek bile yakındır. Ama kadınlar söz konusu olduğunda erişmiştir kendisi.Sanji'nin gözlem hakisi god-tier diyebilir miyiz
O eskiden di ışık mışık hikaye şimdi herşey hakiye bakar.Ksoskdldlldldl abi kizaru zoro dan korkacak ha dkdkdldllddldl. Güldürme beni. Saniyelik işi var ya adam ışık hızında hatırlatayım.
Benim bunlardan cikarimim su şekilde.oda'ya göre wb "en güçlü adam".
oda'ya göre kaido wb'den güçlü ama kaido adam değil en güçlü yaratık, yaşayan en güçlü şey, en güçlü korsan aynı kapıya çıkıyor.