Hele hele Tayfasindaki hilkat garibelerine bakmıyor da bizimkini beğenmiyorLaw ne yapsın boş Robin'i la.Golcü diye alınıp kenarda oturtulan biri Robin.
Hele hele Tayfasindaki hilkat garibelerine bakmıyor da bizimkini beğenmiyorLaw ne yapsın boş Robin'i la.Golcü diye alınıp kenarda oturtulan biri Robin.
Tayfada okuma yazma bilen yok diye aldık cahil cüheyla sürüsü gibi gözükmeyelim maksatLaw ne yapsın boş Robin'i la.Golcü diye alınıp kenarda oturtulan biri Robin.
Bir zamanlar "Zoro" yazdığımda karşıma forum çıkıyordu. Hey gidi günlerBir zamanlar tek başıma girdiğim bu yolda arkamda dostlarım birikmeye başladı. Senin de karşına çıkacağız DnSciğim...
Zoro şunu yapsa forumda Zoro amiral diye slogan atacak isimler var. Yapmasın.Zoro şunu yapamazsa gitsin pavyon da bekçilik yapsın.
Law tek kişilik ordu Sahiden.Tayfasındaki üyeler yonko dövmüyor plot görünce.Hele hele Tayfasindaki hilkat garibelerine bakmıyor da bizimkini beğenmiyor
Sallamıyor ki.En Güçlünün Adası vs Zirvelerin Savaşı
Sallama Oda artık sallama
Kaido en güçlü korsan işte neyini sallayacak.Ödülden de mi anlamadınız.En Güçlünün Adası vs Zirvelerin Savaşı
Sallama Oda artık sallama
Kyoshiro olarak kalsa çok cool bir karakter olacaktı. En güçlü kın diye düşünüyorum hâlâZoro şunu yapamazsa gitsin pavyon da bekçilik yapsın.
Kızgın atacaktım ama yıldırılcağını okuyunca cesaretini takdir ettim. Adamsın. Ama bir daha atma.On dakikadır arıyorum ama rezil bir tane nami bulamadım ...@Chris senin için
Zoro yarım yıl kadar sonra Kaido'ya yapacaklarıyla "Şeytanın öz evladı" olarak anılmaya başlayacak.Zoro şunu yapsa forumda Zoro amiral diye slogan atacak isimler var. Yapmasın.