Zoro'nun kendi arcı ne alaka bu arada öyle bir şey var mı? Yani Oda'nın ağzından çıktı mı böyle bir şey? Hani "Bu yıl Sanj'nin yılı" deyip sırf Brook izletmesi gibi bir durum söz konusu değil di mi? Sizin uydurmanız Zoro'nun arcı?Bu Zoro'nun durumu ne böyle arkadaş... Gün geçtikçe üzülüyorum bu adama... Ne zaman kendi arcında ön plana çıkacak ben bile özledim yahu.
Luffy ve Katakuri konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü geçmişte benzer tartışmalarda konuşulan şeyleri konuşacaz yüksek ihtimalle.Luffy ve Katakuri güç olarak birbirine yakın karakterlerdi. Sanji ve King arasında dağlar kadar fark var. Queen falan deseniz anlarım da, King bariz şekilde diğer komutanlardan ayrı tutuluyor.
Zoro x Sanji'de mi yasak ? ?Sitemizde shiplemek yasaktır.
Law, Doffy karşısında ölmeyi bekliyordu ama bi o kadarda indiğine şahitlik edip oluşacak kaosun içinde de yer almak istiyordu. Bunu köprüde Doffy'e söylüyor. Dolayısıyla o an sonrasını göremeyecek olması üzmüştür. Buna çok takılmamak lazım.Yok be law ı severim bence luffy den sonra ki en güçlü nova o.Ama hala ağlama konusunda lafımın arkasındayım luffy oradaydı yakışmadı.Maksat yeşillik olsun yoksa klasik vs ler öncesi karmaşa bölümü.
Pavyon kızına kılıç kaptıran zoro nun arcı mıymış wanoBu Zoro'nun durumu ne böyle arkadaş... Gün geçtikçe üzülüyorum bu adama... Ne zaman kendi arcında ön plana çıkacak ben bile özledim yahu.
Normal şartlarda Sanji'nin, King ile dövüşmesi normal olur. Çünkü gördüğümüz kadarıyla King ateş tabanlı yeteneklere sahip Zoan formu dışında, ateşle en iyi mücadele edebilecek kişi de Sanji, ama adam cidden Sanji'ye göre fazla güçlü kaçıyor bana göre. King vs. Yamato olmasını daha çok isterim şahsen. Sanji genelde kurtarıcı rolü üstlenen birisi, ona göre bir dövüşe girmesi daha uygun olur.Luffy ve Katakuri konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü geçmişte benzer tartışmalarda konuşulan şeyleri konuşacaz yüksek ihtimalle.
Sanji'nin pek bir olayını göremedik timeskip sonrası.Özellikle 1v1 anlamında karakter büyük bir yokluk içerisinde.Şu anki bilgilerle yani somut verilerle bakarsak haklısın , çünkü adamın adam akıllı bir dövüşünü göremedik , saldırı isimlerinin hasreti olduk adeta.Benim tek takıldığım nokta King'in Sanji'yi devirmesi sebebiyle , King-Sanji arasındaki güç farkını belirtmendi.
Queen-King ilişkisi bizim Sanji-Zoro ilişkisi gibi bence.Hem güçsel anlamda hemde iletişimsel anlamda.
Diğer komutanlardan ayrı tutma konusunda haklı olabilirsin çünkü ırkı bile bir merak konusu , ödülü ayrı bir merak konusu ama Tobiroppoların Yamato'yu bulma görevinde Allstar'lardan King ve Jack mücadele için ortaya konuldu.Yani Allstarların arasında öyle pek bir statü farkı veyahut devasal bir güç farkı olduğunu düşünmüyorum.Hikayesel anlamda dediğin gibi olabilir çünkü adamın ırkı başlı başına bir gizem.
Law'ın misyonunun D.'yi öğrenmek olduğunu hep savundum. Buna rağmen misyonu yok demeye devam ettiler. Sakalımız yok diye lafımız dinlenmedi zamanında Yuba. xdLaw'a vizyon ve misyon güncellemesi geldi sonunda... Millet artık amacı yok ölsün demeyecek ya da yine diyecek. Serinin en CİX erkeğini öldürmek istiyorlar.