Karakterler, güç dengesi, hikaye akışı... Final çok hayal kırıklığı yaratacak gibi.Bunlar daha bence başlangıç birde düşün sonunu karakterler nasıl hiç edilir dersi verecek sayın maden suyu.
Karakterler, güç dengesi, hikaye akışı... Final çok hayal kırıklığı yaratacak gibi.Bunlar daha bence başlangıç birde düşün sonunu karakterler nasıl hiç edilir dersi verecek sayın maden suyu.
Sonradan görme Marco. Misyon olsun diye doktorculuk oynamasına izin vermiş Oda.Havlu tutar, Marco'nun terini alır. CHopper git paspas at der, paspas atar. Bir şeyler yapar yani.
Marco ve Chopper bir yolunu bulacaktır ?Marco ölecek kişileri iyileştirme özelliğine sahipse gidip Ace ve WB'yi iyikeştirseydi. Ama hakkaten Law enfekte olmuş yeri keserse yayılma kesilir mi emin olamadım. Çünkü Açık arrtırma salonunun dışında denizci birinin kopan yeri kopmayan yerindeki acıyı falan hissediyordu.
Arada güzel bölümler verir vermesine ama güç dengesi adına Apoo'nun olayından sonra inancım gram kalmadı herkes herkesi alabilir şuanKarakterler, güç dengesi, hikaye akışı... Final çok hayal kırıklığı yaratacak gibi.
Haklı olabilirsin. Bu arada Apoodaki şişede panzehir olduğunu sanmıyorum.Marco ve Chopper bir yolunu bulacaktır ?
Nesine emin olamadın? PH zehirlenmiş çocukların zehirli kısımları kesip atarak yayılmasını engelledi.. Ama hakkaten Law enfekte olmuş yeri keserse yayılma kesilir mi emin olamadım.
Ben ayrıntılı ameliyat yapmasını demiyorum. Sadece kesme işlemiyle engelleyebilir mi bu yayılmayı. PHdaki olay hızlı yayılan birşey değildi. Bu dokunmayla geçiyor. Ve hızla yayılıyor. Yoksa uzun bir zamanı olsa tedavi eder ona sözüm yok. Ama enerjisini buna harcarsa işimiz var.Nesine emin olamadın? PH zehirlenmiş çocukların zehirli kısımları kesip atarak yayılmasını engelledi.