Apoo'yla uğraştı, Ulti ve Page One'la uğraştı. Yüzüne bile bakmayacaktı bu karakterlerin.Apo'dan ko yemesi bu söylelenlere engel değil. Bak adam kimseyle uğraşmıyor. Sanji Jinbei yanında Kaidoya koşuyor.
Apoo'yla uğraştı, Ulti ve Page One'la uğraştı. Yüzüne bile bakmayacaktı bu karakterlerin.Apo'dan ko yemesi bu söylelenlere engel değil. Bak adam kimseyle uğraşmıyor. Sanji Jinbei yanında Kaidoya koşuyor.
Uğraşmak sayılmaz o ya. Uğraşmak çokça çaba harcamaya denir.Apoo'yla uğraştı, Ulti ve Page One'la uğraştı. Yüzüne bile bakmayacaktı bu karakterlerin.
Güzel dizi. Hangi kanalda?Roronoa Zoro, Apoo'ya gereken cevabı vermiş ve yukarı gideceğini söylemiş tekrar. İşte bazıları Luffy'i yukarı çıkarmak için birbiri ile yarışır, bazıları da kendisini bildiği için yukarıda ki dövüşü hedefler.
Luffy ile Zoro'nun bu tayfada konumu asla değişmez demiştim. Jinbe ve Sanji yarışını ise keyifle izliyoruz... Umarım Sanji kazanır jsjsjs
Nami ile Usopp'u severim ama şu dayağı yemeleri ve şu duruma gelmeleri aşırı hoşuma gitti. Artık nerede ve neyin içinde olduklarını anlamaları lazım. Muhtemelen Nami bir şekilde Zeus'u geri alacak ve Usopp'a da güzel bir p.up gelecek gibi.
2vs1 olayı ise umurumda değil. Zoro En azından "Bizi öldürme diye" birilerine yalvarmıyor ya da kucaklarda gezmiyor ya da bana neden "Korsan avcısı" demiyorsunuz diye ağlayacak durumlara düşmüyor. Kral efendi gibi işini yapıyor... ssjjsjs
Bir de Sanji'yi ne kadar sevmesem de adının hakkını verip her zaman 3. olması lazımdı zaten....
Ben öyle bir şey demedim ki. Sanji arkaya itildi ama geri yerini alır dedim... jsjsjsMonster Trio değişti diyenler nerede? @Mr.Bushido gel hele gel çok günahın var senin gel D:AS:ASD:sdfjkhfgh
Bırak inceyi minceyi ya, bölümde kap kalın bir şey var xD
Luffy'i Ko yapan adama zaman kaybısın diyor Reis
Öyle demeyin yav... Luffy, Zoro-Sanji-Jinbe'yi üst üste koyar jsjsjjsjOnun yorumunu @Mr.Bushido 'ya bırakıyorum.
Ona da kaçmak denmez; bayılan arkadaşını koltuk altına alıp, uzaklaşmak denir. Nedir yani kavramlarla oynayacak isek...Uğraşmak sayılmaz o ya. Uğraşmak çokça çaba harcamaya denir.
Güzel cevap. Çok düşündün mü bunu yazarken...?Güzel dizi. Hangi kanalda?
O konuda haklısın. Bir an Alpamisin gazına geldimOna da kaçmak denmez; bayılan arkadaşını koltuk altına alıp, uzaklaşmak denir. Nedir yani kavramlarla oynayacak isek...