Usopp öyle bir şey söyleyebilecek çapta olsa aynen öyle olurŞimdi Usopp gelse Apooya sen zaman kaybısın dese bu durumda Zoroyla eşit Luffyden güçlü mü olur demek istiyorsun
Usopp öyle bir şey söyleyebilecek çapta olsa aynen öyle olurŞimdi Usopp gelse Apooya sen zaman kaybısın dese bu durumda Zoroyla eşit Luffyden güçlü mü olur demek istiyorsun
Onun yorumunu @Mr.Bushido 'ya bırakıyorum.Bırak inceyi minceyi ya, bölümde kap kalın bir şey var xD
Luffy'i Ko yapan adama zaman kaybısın diyor Reis
O boş beleş dediğin karakter Kaido'yu inirecek.Nami ve Usopp'un haline üzüldüm. Hele son sayfadaki Nami'nin o hali.
Bu Tama da nereden çıktı yaw. :/ Bu Oda savaşa illa ki boş beleş karakterleri ekleyecek. :/
Tamam seni kırmayalım Sanji desin. Kelimelere fazla takılmamak lazım. Ve Luffy'nin seviyesini geçmeyi bırak eşit bile değiller. Zaten Queen'in 2. ve 3. adamları indirmek lazım derken ya Luffy 1 numara 2 ve 3 Sanji Zoro. Ya da Luffy ayrı düzey 1. Jinbei 2. Ve 3. Zoro Sanji.Usopp öyle bir şey söyleyebilecek çapta olsa aynen öyle olur
Jinbe Zoro ve Sanjiyi havada karada alır diyenler gelmeden...Luffy Zoro ve Sanji monster trio'dur.Ve seri bitene kadar da öyle kalacaktır.
Sürü psikolojisi değil. Usopp ölsün diyenlere falan da çok gıcık olurum. Namiye niye laf atayım ki ne severim ne de güç namına kendisinden bir şey beklerim ama Usopp farklı. Usopp'un artık Luffy'nin sağlam bir adamı olmasını istiyorum. Sapanı yine olsun ama Tüfekte alsın eline düşmanda kan alacak silah taşısın çok zor değil. Usopp'a o kadar laf edildi bana patlanmış neyse ben Usopp'u severim yanlış anlaşılmasınO sapanla önce Ulti'yi alıyordu hemen ardından Page One'ı. Resmen 2 uçan altılı üyesiyle 1 vs 2 attı. Ona rağmen Nami yerine Usopp'a kin kusuyor millet ki asıl bu bölümde övülmeli Usopp.
Sürü psikolojisi mi nedir bilmiyorum ama yapılan bu goygoy ne hoş ne de adaletli.
Şuanda alır zaten ama bu monster trionun değiştiği anlamına gelmiyorJinbe Zoro ve Sanjiyi havada karada alır diyenler gelmeden...