Bir zamanlar aynı tayfada olmuş 2 kişi bizim tayfada toplanmaz. Jinbei ve Marco. O yüzden unutun bunu.Marco tayfaya
Bir zamanlar aynı tayfada olmuş 2 kişi bizim tayfada toplanmaz. Jinbei ve Marco. O yüzden unutun bunu.Marco tayfaya
Tam Usopp'un Fatihin hakisini patlatma zamanıydı işte ama ...:/2 vs 2 olarak bakarsak bizimkiler 2 kardeşe yenilmişler.Bu tayfa nasıl imparator tayfası yenecek birebirde merak ediyorum.Kafa tutmak için bile zayıflar bodoslama kavgada.
Ya bu adama Sanji bile suitle üstün gelemedi. Bir zahmet üstün gelemesinler ya. Tayfa da öyle plotlu herkesi alamasin yani ki Usopp da aliyormus Ultiyi kendi çapında2 vs 2 olarak bakarsak bizimkiler 2 kardeşe yenilmişler.Bu tayfa nasıl imparator tayfası yenecek birebirde merak ediyorum.Kafa tutmak için bile zayıflar bodoslama kavgada.
Reis sağ olsun Chopper her hafta bir Yonkou indiriyordu.@Mike gidince Choppa sahipsiz kaldı, herkes vuruyor
Öhöm öhöm gelecek kaçınılmazdır@Capori Dua et Yamato gelmesin Zoro'yu 4 Sanji'yi 5. adam yaptılar.
Yalnız harbi lan! Sanji'nin alamadığı adamın daha güçlüsünü Usopp tek hamlede alıyormuşYa bu adama Sanji bile suitle üstün gelemedi. Bir zahmet üstün gelemesinler ya. Tayfa da öyle plotlu herkesi alamasin yani ki Usopp da aliyormus Ultiyi kendi çapında
@Dattebayo..!Yonkou, Amiral farkını bir kere daha gördük ama öldürebileceğini sanmıyorum iyi hasar çıkarırdı orası kesin.
Öhöm öhöm gelecek kaçınılmazdır
Nasıl fareyse artık bir eliyle Zoro diğeriyle Drake tutuyor.Buna yargı dağıtmak değil k.çı korumak deniyor. Ölüm korkusu fareyi kedi karşısında aslan yapar.