Bir de Ulti ile Page One 'ı evcil hayvanı yapıyormuşWano'nun gerçek kurtarıcısı.
Bir de Ulti ile Page One 'ı evcil hayvanı yapıyormuşWano'nun gerçek kurtarıcısı.
Luffy'yi severim ama öyle birşey yok.Kata en güçlü SAĞ koldur aksini iddia eden Luffy haterıdır.
God'a karşı farkı açmak zor tabi.Üzülerek söylüyorum ki evet ( GOD USOPP ile aralarında 70 m var
Reis ödülden dolayı öyle dedim. Yoksa zoro 2. Adam bence de.
Korsan avcısı deyip övüyorlar 320'yi zor verdiler asdasdaasdsadReis ödülden dolayı öyle dedim. Yoksa zoro 2. Adam bence de.
Kayroseki kelepçeler takıldığında gördük. Wano ki bu işin yatağı.Beyler fazla duygusal bakıyorsunuz olaya. Marco boynundan yakalanmasına rağmen hiç kasmıyor kendini rahat adam. Ana'da onu kolay kolay öldüremeyeceğini biliyor. Marco belki de serideki en defansif karakter, ölümsüz bile olabilir.
Bi tarafta hakkıyla alınmış bir ödül diğer tarafta baba torpili ile alınmış bir ödül bence tartımaya gerek bile yok.Korsan avcısı deyip övüyorlar 320'yi zor verdiler asdasdaasdsad
Garp'ın Marcoya vurduğu darbe ile Big Mom'un ikinci kişiden beklediği yardımı kıyas edince sonuç ortada.Garp 350 kilo basıyorsa, Big Mom'da 175-200 kilo basıyordur.