Tek harekette kafa kola aldı. İki tane vursa Marco'yu öldürür zaten.Lan arkadaş bu ne ya, ulan nasıl bir saçmalık bu. Marco ile neden savaşmıyorsun, hayır amaç ne. Marco ne bok yemeye saldırdın o zaman.
Bu ne saçma sapan olay örgüsü lan.
Luffy harici içimi ferah tutacağım bir karakter yok be Capori. Marco ne oldu la öyleSonunu bildiğimiz filmi izliyoruz reis.Bu adam Kaido'ya kesik atacak , o yüzden içinizi ferah tutmanız lazım
Liseli kavgası işte ikisi birbirini itip laf atıyorlar birbirlerine sonra ayrılıyorlar.Lan arkadaş bu ne ya, ulan nasıl bir saçmalık bu. Marco ile neden savaşmıyorsun, hayır amaç ne. Marco ne bok yemeye saldırdın o zaman.
Bu ne saçma sapan olay örgüsü lan.
Seride kimse kimseyle dövüşmez oldu iki takışıp yoluna bakıyorlar.
Reis hani derler ya aynı babasının oğlu.Marco da o şekil işte bu arc. sonu kendini meyhanelerde kumarlarda bulmazsa iyi gene.Luffy harici içimi ferah tutacağım bir karakter yok be Capori. Marco ne oldu la öyle
Oda'nın sağı solu belli olmuyor. Franky olsun Robin olsun şov yaparlar Jinbe zaten adama dokunabilen yok, Marco ise bir anda etkisiz kaldı ben üzüldüm ama bir yandan olayın fantastikliğine gülüyorum.Reis hani derler ya aynı babasının oğlu.Marco da o şekil işte bu arc. sonu kendini meyhanelerde kumarlarda bulmazsa iyi gene.