Böyle şeyler söyleyen tek kişi ben miyim ki de dikkat çekmeye çalışıyım? Dikkat çekmek isteseydim daha iyisini yapardım. Mesela bir meme.Seni bundan sonra ti ye almicam. Dikkat çekmeye çalışıyorsun.
Böyle şeyler söyleyen tek kişi ben miyim ki de dikkat çekmeye çalışıyım? Dikkat çekmek isteseydim daha iyisini yapardım. Mesela bir meme.Seni bundan sonra ti ye almicam. Dikkat çekmeye çalışıyorsun.
Onu bunu bırak Zoro dayak yemeden dayak yemiş gibi duruyor. Ayrıca 2v1 atıyor ne diyorsun? Apoo ikisine aynı anda karşılık veriyor.Nami'nin pekmezi mi akmış? @Aiden seninkinin pekmezi akmış.
Marco'ya bak Big Mom'ın hızını algılamakta güçlük çekiyor. Hani Robin'in çeyrek attığı Big Mom...
Zoro'yu ben de çözemedim. 7 Kın, Yonkou'yla dövüşüyor ama Zoro'dan daha az hasar almış gibi gözüküyorlar... Apoo adamdır 100 Zoro'ya bedeldir.Onu bunu bırak Zoro dayak yemeden dayak yemiş gibi duruyor. Ayrıca 2v1 atıyor ne diyorsun? Apoo ikisine aynı anda karşılık veriyor.
Zoro bu seviyeleri daha yeni tecrübe ediyor. Ondan olabilir.Zoro'yu ben de çözemedim. 7 Kın, Yonkou'yla dövüşüyor ama Zoro'dan daha az hasar almış gibi gözüküyorlar... Apoo adamdır 100 Zoro'ya bedeldir.
Cııık. Oda "bakın kullanacağım yer gelene kadar Zoro da boş durmuyor" imajı yaratmaya çalışıyor.Zoro bu seviyeleri daha yeni tecrübe ediyor. Ondan olabilir.