Enma+bal+Lütfü olacağından zorlarlar, bal farkıyla kazanırAma enma çok güçlü xd Kaido ile tek başına 1v1 yaptı. Amiral seviyesi vardır. Zoro kapisabilir mi ki :d
Enma+bal+Lütfü olacağından zorlarlar, bal farkıyla kazanırAma enma çok güçlü xd Kaido ile tek başına 1v1 yaptı. Amiral seviyesi vardır. Zoro kapisabilir mi ki :d
Germa muhabbeti komedi unsuru muydu ?
O kadar absürt bi şey yok sonuçta germa haberleri tüm dünyaya yayıldı. Sanjinin germa olduğunun farkında değillerdir.
Arkadaşlar siz yazılanı iyi okuyor musunuz, ben onu merak ediyorum.sanjıciler (sapık Seviciler) oda ya baskı yapmıştır burda bile abartı sanjici olmayanlar sürekli oda ya laf ediyorlar
Rocır Ödene sahip olmadığı için kitabeleri okuyamayacak.Zorla öğreneyim dese Wb ve kreşi tarafından hüsrana ugratilacak.Ha Garp ile beraber girişir diyorsan o başka.Antremanlılar sonuçta bu konuda.Sanmam. Günün sonunda ağlayan WB olurdu. Diğer yorumlar WB aşkından öteye gitmez.
Kanka ben bir Kid fanıyla tartışmak istemiyorum beni sal.Rocır Ödene sahip olmadığı için kitabeleri okuyamayacak.Zorla öğreneyim dese Wb ve kreşi tarafından hüsrana ugratilacak.Ha Garp ile beraber girişir diyorsan o başka.Antremanlılar sonuçta bu konuda.
Garp ve Roger Wb ve aga babalarına karşı 4v 2 yapmıştır haklısın.Rocır Ödene sahip olmadığı için kitabeleri okuyamayacak.Zorla öğreneyim dese Wb ve kreşi tarafından hüsrana ugratilacak.Ha Garp ile beraber girişir diyorsan o başka.Antremanlılar sonuçta bu konuda.
Wb Oden bende ben gidip bakam şu hazineye dese korsan kral olacaktı.Zaten Roger öldükten sonra istese kk olacağını Doflamingo söylüyor.Tahtın önünü kapadı ama gidip oturmadı diye.İstemiyor adam.Rocır Ödene sahip olmadığı için kitabeleri okuyamayacak.Zorla öğreneyim dese Wb ve kreşi tarafından hüsrana ugratilacak.Ha Garp ile beraber girişir diyorsan o başka.Antremanlılar sonuçta bu konuda.
ben de Kid fanıyım :d ucundan.
Neyse.
Sanjinin ünü Jinbe ve Luffyninki gibi değil. O isimlerin sayılıp Sanjinin adının söylenmemesi garip değil. Sonuçta biri yıllarca schibukaiydi, diğeri şuan 5. yonkou diye geçiyor. Ayak takımı elemanlarının adını bilmemesi normal. Mesela amiraller bile Usoppu sözde tanıyor ama başka kimse adamın varlığından haberdar değil. Germa olayını ise tüm dünya biliyor. Queenin germa diye bahsetmesinde bir sorun yok bence.Arkadaşlar siz yazılanı iyi okuyor musunuz, ben onu merak ediyorum.
Geçen bölüm Canavar korsanları, Sanjiyi ''GERMA'' diye de bahsetmedi.Komedi unsuru dediğimiz şey bu.
Sanji'den direkt olarak bahsedilmedi.Karabacak , Vinsmoke direkt olarak denmedi geçen bölüm.Sanji de benim ismimi de söyleyin diyip komiklik yaptı işte.
Komedi unsuru buydu.
Şimdi ise Canavar korsanlarının en başında gelen adamlarından biri Germa'dan biri var diyor...
Yorumları keyfinize göre yorumlamayın lütfen.
Kaldı ki Pageone-Drake gibi kişiler Vinsmoke Sanji olarak direkt tespiti koymuşlardı Sanji'ye...
Jinbei ve Luffy'nin ün olarak Sanji'yi katladığına hem fikiriz ama Page-one , Drake tespit ediyorsa Canavar korsanlarının da tespit etmesi gerekirdi.Sanjinin ünü Jinbe ve Luffyninki gibi değil. O isimlerin sayılıp Sanjinin adının söylenmemesi garip değil. Sonuçta biri yıllarca schibukaiydi, diğeri şuan 5. yonkou diye geçiyor. Ayak takımı elemanlarının adını bilmemesi normal. Mesela amiraller bile Usoppu sözde tanıyor ama başka kimse adamın varlığından haberdar değil. Germa olayını ise tüm dünya biliyor. Queenin germa diye bahsetmesinde bir sorun yok bence.