zoro tüm kek arc ında olsaydı ödülü 800 m falandıOnu bunu bilmem 10m farkı yedik.
zoro tüm kek arc ında olsaydı ödülü 800 m falandıOnu bunu bilmem 10m farkı yedik.
Bandaj.Biri özel alev kullanır diğeri milleti ikiye bölüp birleştirebiliyor. Chopper ne yapsın garibim.
Adammmmm. Reyisten beklendiği gibiReis, Zoro haddim değilsiniz, hadsizler çekmiş onu tartışıyorduk xD
Zoro'nun vardır bir bildiği.Zoro 2 vs 1 attı eziğin teki diye konuştular.
Usopp ve vasıf kelimesi bir araya gelemez.Zoronun 2vs1 apooya dalmasını ve usoppun zorodan daha vasıflı olmasını
Herkes dayanabileceği kadar dayak yiyor işte olum. Nami'ye denk gelse aynı kafa, kafası içe göçmüş oyuncak bebeklere benzer portakal kokulum.Ulan bir kere de şu kafayı Usopp yerine Nami, Robin yesin yav!
Ne kadar cinsiyet ayrımcılığı, feminizme aykırı bir şeydir bu böyle...
Ne vardı yani bir kere de Nami'nin kafatası çatlasa, Usopp son anda kurtarılsa...
Ne vardı yani Usopp ile düşmanın arasına son anda Zoro girse, Robin'in burnu, kolu kırılsa...
Ne olsa bu gariban kardeşime oluyor sonra bir de utanmadan "Usopp rerörö" oluyor...
Robin öz evladı. Yapar mı hiçUlan bir kere de şu kafayı Usopp yerine Nami, Robin yesin yav!
Ne vardı yani bir kere de Nami'nin kafatası çatlasa, Usopp son anda kurtarılsa...
Ne vardı yani Usopp ile düşmanın arasına son anda Zoro girse, Robin'in burnu, kolu kırılsa...
Ne olsa bu gariban kardeşime oluyor sonra bir de utanmadan "Usopp rerörö" oluyor...
Bu saldırılara ancak Usopp gibi bir babayiğit dayanabilirdi. Arkasındayız reisin. Ben Nami'nin kanlar içinde ağlayışını görünce bile şaşırdım açıkcası. Uzun süredir böyle görmemiştik.Ulan bir kere de şu kafayı Usopp yerine Nami, Robin yesin yav!