Yani. Marcoya Big Mom + Peros 2v1 daldılar diye yorarız şu an bilgiyle. Daha güzel bilgiler gelsin de heleHenüz bir şey yok ortada Marco olayında. Bekleyelim.
Tamam işte kendi namıyla değil Germa prensi olduğu için anılıyor ödülünün bu yüzden arttığı gibi. Tabi Ödülle de övündü. Germa Teknolojisini istememesine rağmen Kostümü de kullandı. Şimdi anıldığı için sevinir.Yaaaaani Eiichiro Oda gecen manga yaptigi espri ile kendi ayagina sıkmış oldu.
Canavar Korsanları:Luffy ile jinbei yukarı doğru ilerliyor.
Sanji:Karabacak Sanji de deyin lan!
O sırada Queen
Germa çocuğundan bahsediyor.
Yeme beni yerim seniAdam ölsün diye her fırsatı değerlendiriyorsun. Oda da bunu düşünüyor. Ama öldürürsem adam efsane olur diye korktuğu için öldürmüyor.İşte o yüzden Sanji virüs olsun sjsjjs
Yok yav... İstediği kadar çıksın, en fazla gidebileceği yer Queen'in yanı...
Olay o değil.Sanji'den geçen bölüm Germa diye de bahsedilmedi.Direkt olarak bahsedilmediTamam işte kendi namıyla değil Germa prensi olduğu içşn anılıyor ödülünün bu yüzden arttığı gibi. Tabi Ödülle de övündü. Teknolojisini istemediği Kostümü de kullandı.
Şu an Oda'ya saygı duydum sjsjsjsjYeme beni yerim seniAdam ölsün diye her fırsatı değerlendiriyorsun. Oda da bunu düşünüyor. Ama öldürürsem adam efsane olur diye korktuğu için öldürmüyor.
Tamam da bölümler arası çok uzun zaman dilimi yok ki Anılmış işte sonradan istediği gibi bir yanlışlık yok.Olay o değil.Sanji'den geçen bölüm Germa diye de bahsedilmedi.Direkt olarak bahsedilmedi
1000. bölüme saklıyor. Artık öyle düşünmeye başladım.Şunu şöyle bırakıp kaçıyorum. Çukulatamı isterim.
[Spoiler] - 1001. Bölüm Öngörüş
Hakkaten ya eskiden Law ve Kid diye adamlar vardı ne oldu ki bunlarawww.korsanfan.com