Lütfü yc1'i aştı gibi. İleri silahlanma acayip Power up bir de G4 ile offHayır. 9 kın alamıyosa 2 yc1 de alamaz bence
Lütfü yc1'i aştı gibi. İleri silahlanma acayip Power up bir de G4 ile offHayır. 9 kın alamıyosa 2 yc1 de alamaz bence
O kadar büyük bedende ayrı ayrı oynamaları normal.Queen gtün başın ayrı oynuyor olum
Şimdiki yavuklusu kiku, bakalım o ne verecekZoro'nun ağzına aldığı tek kılıç Wado... O da biricik Kuina'sının elinden geçti...
Beckman gibidir diye düşünüyorum ben. Sonuçta WCIden ayrıldığında Kataya denk değildi. E Beckmanın da daha güçlü olduğumu iddia ettiğimiz için kendimce öyle yorumladımLütfü yc1'i aştı gibi. İleri silahlanma acayip Power up bir de G4 ile off
Bilemiyorum En son gördüğümde Linlin'in en güçlü adamının tek kolla yaptığını,meyvesini kullanıp yapamayan bir Kaido sağ kolu,g3 yiyip çenesinin kırılacağını söyleyen Kaido veteranı varken,bm tayfasında P1i bölecek adamların ataklarını yiyip bir ayağa kalkan bir Oven vardı.O Oven denizi falan kaynatıp,Sulong Pekoms'a da elinin tersiyle vurup uçuruyordu falan hatta.Bm tayfası ezikse Kaido tayfası kepenkleri kapatabilir gayetKatanın yenilmesine kuduran Loser Oven kardeşinin tek yumruğuna giden adamdan neredeyse tek yiyor.. şimdi sen de Big Mom tayfasının ne kadar ezik olduğunu düşün
Sağ Kollar arasında sıralama yapılsa bile hepsi aynı seviyenin adamı (Ray hariç) Kataya yakındı bir power up aldı eşitlendi gibi bir durum değil bu. Luffy Cracker savaşını biliyoruz adam ileri gözlem ile Sağ kol seviyesi oldu/yaklaştı. E ileri silahlanma da eklenince tam sağ kol oldu gibi bir durum değil. Şuan tüm sağ kolları indirir. İndirdiğinde bacak titremesi, hareket edememe gibi durumlara da düşmez. Şuan Lütfü Amiral - Sağ Kol arası bir yerde. Yani Yc1 ile Yc0.5 alabilir mi soruBeckman gibidir diye düşünüyorum ben. Sonuçta WCIden ayrıldığında Kataya denk değildi. E Beckmanın da daha güçlü olduğumu iddia ettiğimiz için kendimce öyle yorumladım
Rayleigh Oden'e low diff atıyordu bir ara xd.Prime Garp'ı extreme diff alıyordu hatta.@Charlotte Katakuri wankerlar sıkıyor ya wgdeki.