Perospero kesin var zaten.50 yaşında kendisi.40 yıl önce oluyordu yanlış hatırlamıyor isem rocks olayı.Rocks döneminde tayfada marco ve peros da olabilir mi?
Perospero kesin var zaten.50 yaşında kendisi.40 yıl önce oluyordu yanlış hatırlamıyor isem rocks olayı.Rocks döneminde tayfada marco ve peros da olabilir mi?
Marco olmaz. Daha WB korsanlarındayken yeni yeni 20 yaşlarındaydı.Rocks döneminde tayfada marco ve peros da olabilir mi?
Bu arada BM'nin logialara karşı üstün geyiği de biter umarım. Logialarda elementim bitti lafı duymadık. Söylenen gibi elementlere ruh verse bile kısıtlı olacak bu.Big mom: Tut şunu ucunu doseyelim abi modunda.
Akainu: 15 kişiye saldırdım vurdum vurdum saymadım modunda.
Akainu her geçen gün değerleniyor.
Ben isterdim ki Hırsız Kedi Nami karşılaştığı her korsandan bir şey çalsın ve savaşırken onları kullansın.Zeus, bana hiç bir zaman bu tayfaya aitmiş hissi vermez. Bir okuyucu olduğum için Big Mom için tasarlanmış bir şeyi alıp bize yamanması istemiyorum. Heba olmuş hissi verir. Sırf Nami güçlensin diye böyle yola gireceğine başka şekilde güçlendirebilir.
Elf gözlerin doğru görüyor.Komutanlara dokunmak için bile dikkat dağınıklığı bekleyen Amiral destekçileri iki dakikada Marco'nun ömüğünü sıkan Bigmom'a laf mı ediyor yoksa ben mi yanlış görüyorum.